به گزارش بازار، مهدی یونسی رستمی روز سه شنبه در جمع تولید کنندگان ساری اظهار کرد: فعال سازی واحد های تولیدی راکد و نیمه فعال یکی از سیاست های راهبردی دولت محسوب می شود و در همین راستا فعال سازی ۱۰۰ واحد تولیدی دیگر در این استان از جمله برنامه ها است.
وی گفت: توسعه زیرساخت های واحد های تولیدی همانند تامین انرژی پایدار یکی از ضرورت های اساسی است که برای تحقق این مهم از همه ظرفیت های موجود استفاده می شود.
استاندار مازندران ادامه داد: توسعه زیرساخت ها برای بازاریان و اصناف با حمایت دولت و مجلس افزایش می یابد و در همین راستا برای جبران ناترازی انرژی، تولید برق در این خطه از شمال در پیک مصرف روزانه به ۴۵۰۰ مگاوات افزایش می یابد.
یونسی رستمی افزود: امنیت شغلی پایدار و تأمین انرژی اولویت اصلی دولت در استان است و برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.
وی گفت: در شرایط فعلی همه باید تلاش کنند تا کسب و کارها در این خطه از شمال دچار رکود نشوند و در همین راستا دولت و مجلس در کنار هم باید کمک کار باشند.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به چالشهای موجود در بازار و فضای کسبوکار استان اظهار کرد: استان در زمان پیک مصرف روزانه به حدود ۴ هزار مگاوات برق نیاز دارد، که با پیگیریهای انجامشده، پیشبینی میکنیم تا تابستان ظرفیت تولید برق به بیش از ۴۵۰۰ مگاوات برسد.
یونسی رستمی ادامه داد: با افزایش تولید برق در این خطه از شمال بیش از ۹۰ درصد مشکلات صنعتگران، تولیدکنندگان و حتی مشترکان خانگی برطرف می شود.




نظر شما