۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
تأثیر مثبت حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه
عضو شورای عالی بورس مطرح کرد؛

تأثیر مثبت حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه

یک عضو شورای عالی بورس گفت: حذف ارز ترجیحی و انتقال برخی کالاها از تالار اول به تالار دوم، ایجاد مزیت نسبی برای صادرات باعث شد اقبال به بازار سرمایه افزایش پیدا کند.

به گزارش بازار، معصومه آقاپور در گفت‌وگویی، درباره رشد دو روز اخیر بازار سرمایه اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به اینکه یک سری از اقلام کالا از تالار اول به تالار دوم منتقل شد توجیه اقتصادی و مزیت صادرات پیدا کرد. به همین دلیل پیش‌بینی گزارش‌های سه ماهه چهارم رو به بهبودی رفت و اقبال به سمت بازار سرمایه افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در این شرایط با وجود آنکه اوضاع سختی را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی داریم، در رابطه با مزیت نسبی صادرات از شرایط خوبی نسبت به سایر کشورهای همجوار برخورداریم.

عضو شورای عالی بورس درباره اثرات حذف ارز ترجیحی بر بازار سرمایه گفت: انتقال دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان از ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره یعنی مصرف‌کننده منجر به آزادسازی قیمت‌ها شد. این آزادسازی باعث می‌شود که بازار شفافتر شود، رقابت به شکل واقعی اتفاق بیفتد و عرضه و تقاضای واقعی شکل بگیرد.

آقاپور تاکید کرد: زمانی که بازار واقعی شرایط خوبی را سپری کند معاملات هم شفاف خواهد بود. در حال حاضر به نوعی انحصار شکسته شده و به همین دلیل شرایط متفاوتی را در بازار سرمایه شاهدیم.

وی درباره پیش بینی بورس در هفته های آینده بیان کرد: اگر حرکت‌های سینوسی مقداری متعادل شود و وضعیت کشور به ثبات نسبی برسد به به آینده بورس امیدواریم.

عضو شورای عالی بورس درباره احتمال تغییر دامنه نوسان گفت: فعلا یک حرکتی در رابطه با برخی از کالاها انجام شد. یک اهرم دیگر هم که در نظر گرفتیم که از ساعت ۱۲:۳۰ به بعد معاملات در برخی نمادها انجام شود. انشاءالله در صورت مساعدتر شدن شرایط به صورت پلکانی درباره دامنه نوسان تصمیم‌گیری خواهد شد.

آقاپور خاطرنشان کرد: از روز گذشته کم‌کم شرایط کشور به سمت عادی شدن رفته است که وزیر کشور نیز به این موضوع اشاره کرد. این ثبات اجتماعی و اقتصادی می‌تواند در بهبود وضعیت بازار سرمایه اثرگذار باشد.

کد خبر: ۳۸۷٬۵۶۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha