۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲
۴ هزار هکتار زمین صنعتی در خراسان رضوی آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است

۴ هزار هکتار زمین صنعتی در خراسان رضوی آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران است

رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: بیش از ۱۰ هزار و ۸۲۰ هکتار اراضی صنعتی در اختیار شهرک‌های خراسان رضوی است.

به گزارش بازار، رضا انصاری روز سه‌شنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی بر توسعه زیرساخت‌های صنعتی، تسهیل سرمایه‌گذاری و تقویت نقش بخش خصوصی برای شتاب‌بخشی به رشد صنعتی شرق کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به جایگاه راهبردی خراسان رضوی در نقشه صنعتی کشور گفت: این استان با برخورداری از ۵۴ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و ۴۴ شهرک دارای زمین در حال واگذاری می‌تواند به یکی از پیشران‌های اصلی توسعه صنعتی ایران بدل شود.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: تامین ۹۷۵ لیتر بر ثانیه آب و ۶۸۵ مگاوات برق از مهم‌ترین مزیت‌های زیرساختی خراسان رضوی است که زمینه‌ای مطمئن برای توسعه صنعتی فراهم می‌کند.

استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار با تأکید بر رویکرد حمایتی مدیریت استان از فعالان اقتصادی بیان کرد: این استان با تسهیل فرآیندها و کامل کردن زیرساخت‌ها آماده جذب گسترده سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است.

غلامحسین مظفری بیان کرد: توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی از اولویت‌های اصلی خراسان رضوی در راستای ایجاد اشتغال پایدار محسوب می‌شود.

وی همچنین با اشاره به طرح‌های بزرگ صنعتی از جمله شهرک صنعتی مشهد به‌عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی شرق کشور و شهرک صنعتی کاویان به‌عنوان شهرک تخصصی انرژی‌های خورشیدی گفت: این طرح‌ها ظرفیت‌های راهبردی برای آینده استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی نیز در این نشست گزارشی از عملکرد شهرک‌ها ارائه کرد و گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۸۸ واحد صنعتی استان با سرمایه‌گذاری ثابت حدود ۱۸۳ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده و برای بیش از ۸۱ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ۲ هزار و ۳۷۹ طرح صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در دست احداث است که با بهره‌برداری از آن‌ها بیش از ۴۹ هزار فرصت شغلی جدید فراهم خواهد شد.

وی افزود: همچنین وجود ۷۰ مجتمع کارگاهی و ۵۴۷ واحد کارگاهی فعال با اشتغال بیش از ۱۵ هزار نفر بخشی از ظرفیت‌های ارزشمند استان است.

وی بیان کرد: وجود شهرک فناوری صنایع غذایی، مرکز خدمات فناوری با ۷۸ واحد مشاوره‌ای، ۲۰ خوشه صنعتی شناسایی‌شده، هشت تصفیه‌خانه فاضلاب فعال و بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه تخصصی چرم کشور در شهرک چرم‌شهر مشهد نشان‌دهنده مسیر توسعه پایدار و فناورانه صنعت در خراسان رضوی است.

کد خبر: ۳۸۶٬۵۹۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha