۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
اجرای موفق طرح پایداری تولید در ۴۵۰ هزار هکتار از دیمزارهای زنجان

اجرای موفق طرح پایداری تولید در ۴۵۰ هزار هکتار از دیمزارهای زنجان

ناظر فنی طرح جهش تولید در دیمزارهای استان زنجان از اجرای موفقیت‌آمیز طرح پایداری تولید در مدت چهار سال گذشته خبر داد.

به گزارش بازار، مجید خیاوی اظهار کرد: طرح پایداری تولید در دیمزارهای این استان طبق موافقت مقام معظم رهبری، از چهار سال گذشته آغاز شده و دور دوم آن با عنوان طرح پایداری تولید در دیمزارهای کشور در حال اجراست.

وی با اشاره به پوشش گسترده این طرح، افزود: در حال حاضر حدود ۴۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان تحت پوشش این طرح قرار دارد. از مجموع حدود ۶۰۰ هزار هکتار اراضی دیم استان که اکثراً به کشت محصولاتی مانند گندم و... اختصاص دارد.

خیاوی یکی از دستاورد های این طرح را جایگزینی آیش با کشت محصولات تناوبی عنوان کرد و افزود: در این راستا، کشت محصولاتی مانند حبوبات، دانه‌های روغنی و گیاهان دارویی در تناوب با غلات توسعه یافته که علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان به تامین محصولات اساسی مورد نیاز کشور نیز کمک می‌کند.

ناظر فنی طرح جهش تولید دیمزارهای زنجان، ادامه داد: از نظر فنی، هدف این است که حدود ۲۶ درصد سطح زیر کشت به محصولات تناوبی اختصاص یابد که خوشبختانه در دوره اول طرح به پوشش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قابل قبولی دست پیدا کرده‌ایم.

خیاوی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، کشت پاییزه محصولات تناوبی گسترش یافته و با افزایش طول دوره رویش و بهره‌وری، شاهد افزایش تولید در واحد سطح و درآمد کشاورزان خواهیم بود که در نهایت به افزایش تولید محصولات استراتژیک کشور منجر می‌شود.

کد خبر: ۳۸۶٬۵۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha