۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
دشتی به قطب نیروگاه‌های خورشیدی جنوب کشور تبدیل می‌شود

دشتی به قطب نیروگاه‌های خورشیدی جنوب کشور تبدیل می‌شود

فرماندار دشتی با تأکید بر تداوم طرح «دوشنبه‌های پاسخگویی» گفت: دشتی به قطب نیروگاه‌های خورشیدی جنوب کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش بازار، رضا مقاتلی در طرح «دوشنبه‌های پاسخگویی» ضمن تسلیت وفات حضرت زینب (س)، اظهار کرد: برنامه دوشنبه‌های پاسخگویی با هدف شفافیت، پاسخگویی مسئولان و پیگیری مطالبات مردم، به‌صورت مستمر و با جدیت در شهرستان دشتی اجرا می‌شود.

وی با تقدیر از حضور و همراهی خبرنگاران در اجرای این برنامه افزود: نقش رسانه‌ها در مطالبه‌گری، شفاف‌سازی و استمرار چنین نشست‌هایی بسیار اثرگذار بوده و حضور خبرنگاران موجب شده این جلسات به شکل منظم برگزار شود.

فرماندار دشتی با اشاره به شرایط آب‌وهوایی استان و چالش ناترازی انرژی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان بوشهر، اقدامات خوبی در حوزه مدیریت ناترازی انرژی آغاز شده که در همین راستا امسال حدود ۷۰۰ هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرستان اختصاص یافته است.

مقاتلی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، با این میزان زمین اختصاص یافته، حدود ۵۰۰ مگاوات برق تولید خواهد شد و شهرستان دشتی در مسیر تبدیل‌شدن به قطب نیروگاه‌های خورشیدی جنوب کشور قرار دارد.

وی با قدردانی از اقدامات دستگاه‌های اجرایی شهرستان در اجرای این طرح‌ها تصریح کرد: در دهه فجر امسال ۵ نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی به بهره‌برداری خواهد رسید و بخشی دیگر از پروژه‌ها نیز تا پایان سال افتتاح می‌شود.

فرماندار دشتی با تأکید بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی برای برون‌رفت از چالش‌های حوزه برق خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف آب و برق نیازمند همکاری همه‌جانبه است و انتظار داریم خبرنگاران در حوزه تبیین، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی نقش مؤثری در این زمینه ایفا کنند.

در پایان این نشست، مدیر برق شهرستان دشتی نیز با حضور در جمع خبرنگاران، به سوالات و مطالبات آنان پاسخ داد و توضیحاتی درباره وضعیت برق‌رسانی و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کرد.

کد خبر: ۳۸۶٬۵۱۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha