۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
مخالفت چین با ادعاهای ترامپ علیه ایران

مخالفت چین با ادعاهای ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز دوشنبه تصریح کرد کشورش با هر گونه مداخله خارجی در ایران مخالف است.

به گزارش بازار، دولت چین روز دوشنبه ضمن حمایت از ثبات ملی ایران مخالفت صریح خود را با هرگونه دخالت کشورهای خارجی در امور داخلی ایران اعلام کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در کنفرانسی خبری در پکن اظهار داشت که کشورش امیدوار است دولت و ملت ایران بتوانند بر مشکلات فعلی غلبه کرده و ثبات را حفظ کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به تازگی تهران را در واکنش به برخی ناآرامی‌های داخلی به مداخله تهدید کرده است. ترامپ چند روز پیش بر پایه ادعاهای اثبات‌نشده گفت چنانچه حکومت ایران اقدام به «کشتن معترضان» ایالات متحده آماده اقدام است.

وی با اشاره به سیاست‌های کلان پکن گفت: «چین به‌طور قاطع در برابر دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی ایران ایستاده است. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم برای صلح و ثبات در خاورمیانه تلاش کنند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین به «برنامه همکاری ۲۵ ساله راهبردی» که در سال ۱۴۰۰ (۲۰۲۱) میان تهران و پکن امضا شد اشاره کرد و افزود که سیاست خارجی چین بر پایه «شراکت و نه اتحاد نظامی» استوار است؛ پیامی که نشان‌دهنده عمق روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور در شرایط بحرانی است.

این مقام چین در پایان اظهارات خود تأکید کرد که فعالیت‌هایش در جهت حمایت از منشور سازمان ملل و برقراری عدالت بین‌المللی است.

کد خبر: ۳۸۶٬۴۷۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha