۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
ظرفیت صنایع تکمیلی کشاورزی بابل ۲۰ هزار تن افزایش یافت

ظرفیت صنایع تکمیلی کشاورزی بابل ۲۰ هزار تن افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: چهار واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه کشاورزی این خطه از شمال در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش بازار، رحیم شهیدی پور روز دوشنبه در جلسه شورای کشاورزی بخش بابلکنار اظهار کرد: این اقدام در راستای توسعه پایدار و اشتغال‌زایی گام بلندی در جهش تولید استان مازندران محسوب می‌شود.

وی با بیان این که در سال جاری چهار واحد جدید صنایع تبدیلی و تکمیلی در این خطه از شمال فعالیت خود را آغاز کردند، اظهار کرد: در همین بازه زمانی برای ۲۸ واحد دیگر مجوز تمدید، اصلاح و توسعه صادر شد که با راه‌اندازی و بهره‌برداری از آنها، ظرفیت جذب مواد خام کشاورزی به میزان ۲۰ هزار تن افزایش یافت.

شهیدی‌پور همچنین از صدور جواز تاسیس برای ۱۹ واحد دیگر خبر داد که در حال ساخت هستند و در آینده نزدیک با جذب ۶ هزار و ۴۲۰ تن مواد خام، به چرخه تولید منطقه خواهند پیوست.

مدیر جهاد کشاورزی بابل تصریح کرد: این اقدامات در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار بخش کشاورزی، ضمن ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده قابل توجهی را برای محصولات کشاورزی شهرستان بابل به همراه خواهد داشت.

طبق آمار رسمی حدود ۲۰ درصد اشتغال استان مازندران در حوزه کشاورزی است، یعنی اگر به حفظ زمین های کشاورزی بی توجهی شود، علاوه به خطر افتادن امنیت غذایی، اشتغال در این بخش نیز دچار چالش خواهد شد.

بر اساس آمارهای رسمی سفره رنگین ۸۵ میلیون جمیعت کشور را کشاورزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی تامین می کنند و در این بین نقش مازندران که ۴۰۰ هزار کشاورز آن حدود هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات مختلف کشاورزی تولید می کنند، یعنی این خطه شمالی به لحاظ امنیت غذایی در کشور نقش محوری دارد.

کد خبر: ۳۸۵٬۱۷۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha