آخرین جزئیات تزریق ماهواره‌های ایران به مدار

آخرین جزئیات تزریق ماهواره‌های ایران به مدار

در جریان پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی، نخستین ماهواره یعنی ظفر ساعت ۱۹ و ۹ دقیقه با موفقیت در مدار تعیین‌شده تزریق شد.

به گزارش بازار، پس از آن، ماهواره پایا یک دقیقه و ۴۰ ثانیه بعد از ظفر در مدار خود قرار گرفت و روند تزریق مداری مطابق برنامه انجام شد.

بر اساس اعلام منابع مسئول، ماهواره کوثر نیز حدود ۱۵ دقیقه پس از تزریق پایا با موفقیت در مدار تثبیت شد.

همچنین سید ستار هاشمی، با اشاره به فرآیند برقراری ارتباط اولیه با این ماهواره‌ها افزود: سیگنال‌های سه ماهواره «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر» در مرکز کنترل ماهواره ماهدشت، ایستگاه قشم و همچنین مرکز کنترل صاایران دریافت شد و دریافت هم‌زمان سیگنال‌ها از چند مرکز کنترلی، بیانگر پایداری ارتباط و صحت عملکرد سامانه‌های مخابراتی این ماهواره‌هاست.

وی با تأکید بر اینکه دریافت سیگنال، نخستین گام کلیدی پس از پرتاب ماهواره‌ها به شمار می‌رود، تصریح کرد: موفقیت در این مرحله، زمینه لازم برای ادامه پایش‌های فنی، تثبیت مداری و آغاز مراحل بعدی مأموریت‌های پیش‌بینی‌شده را فراهم می‌کند.

کد خبر: ۳۸۵٬۰۸۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha