۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
واکنش نتانیاهو به اخبار منتشر شده درباره هک موبایل رئیس دفترش

واکنش نتانیاهو به اخبار منتشر شده درباره هک موبایل رئیس دفترش

به دنبال انتشار اخباری درباره هک موبایل «صخی براورمن» رئیس دفتر نخست وزیر رژیم اشغالگر، دفتر «بنیامین نتانیاهو»، به این اخبار واکنش نشان داد.

به گزارش بازار به نقل از اسپوتنیک عربی، دفتر نتانیاهو به روزنامه «تایمز اسرائیل» اعلام کرد: تا این لحظه وقوع هیچ‌گونه نفوذی تأیید نشده است.

دفتر نتانیاهو افزود که تحقیقات در این باره همچنان ادامه دارد.

در روزهای اخیر یک گروه از هکرها اعلام کردند که تلفن همراه صخی براورمن رئیس دفتر نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، را هک کرده‌اند.

براورمن قرار است به‌زودی سمت سفیر رژیم صهیونیستی در بریتانیا را بر عهده گیرد؛ اما نگرانی‌هایی وجود دارد که این ادعاها موجب به تعویق افتادن انتصاب او شود.

در آستانه سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا برای دیدار با «دونالد ترامپ»، گروه هکری حنظله از هک گسترده تلفن همراه رئیس دفتر وی و دسترسی گسترده به اطلاعات محرمانه خبر داد.

گروه هکری «حنظله» با انتشار بیانیه‌ای در شبکه «ایکس» (توییتر سابق) اعلام کرد که تلفن همراه «تساحی براورمن»، رئیس دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را هک کرده و به حجم گسترده‌ای از اطلاعات محرمانه دست یافته است.

کد خبر: ۳۸۵٬۰۴۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha