۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
اختصاص ۱۵ هکتار از شهرک صنعتی شماره ۳ منطقه آزاد انزلی به صنایع دانش‌بنیان

اختصاص ۱۵ هکتار از شهرک صنعتی شماره ۳ منطقه آزاد انزلی به صنایع دانش‌بنیان

مدیرعامل منطقه آزاد انزلی از اختصاص ۱۵ هکتار از شهرک صنعتی شماره ۳ منطقه آزاد انزلی به استقرار صنایع دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش بازار، مصطفی طاعتی مقدم روز چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی فعالان رسانه‌ای و اجتماعی شهرستان بندرانزلی در خصوص بسته‌های سرمایه گذاری بانام و بی‌نام نیز اظهار کرد: آمار بسته‌های سرمایه‌گذاری باید واقعی باشد چرا که در تدوین برخی از این بسته‌ها دقت لازم صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۵۰ بسته سرمایه‌گذاری برای منطقه آزاد انزلی تهیه شده است، گفت: این بسته‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق هستند و نمی‌توان آمار غیر واقعی ارائه کرد.

طاعتی مقدم با انقاد از بی توجهی به بنادر گیلانی در تعریف کریدور شمال_ جنوب، تصریح کرد: در اسناد بالادستی بندر اصلی امیر آباد عنوان شده و نامی از بنادر انزلی، کاسپین و منطقه آزاد انزلی نیامده است. موضوعی که در صورت وفاق استانی و درج در قانون برنامه پنج ساله می‌توانست به مطالبه‌گری منجر شود.

کد خبر: ۳۸۴٬۳۲۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha