۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
آغاز عملیات اجرایی ۲ نیروگاه خورشیدی در شرقی ترین نقطه کشور

آغاز عملیات اجرایی ۲ نیروگاه خورشیدی در شرقی ترین نقطه کشور

عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ و ۳۰ مگاوات در منطقه سراوان سیستان و بلوچستان با حضور معاون وزیر نیرو و رییس ساتبا آغاز شد.

به گزارش بازار، عملیات اجرایی دو نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ و ۳۰ مگاوات در منطقه سراوان سیستان و بلوچستان، سه شنبه ۲ دی با حضور محسن طرزطلب، معاون وزیر نیرو و رییس ساتبا و جمعی از مدیران ارشد سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) آغاز شد.

همچنین رییس ساتبا در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان، از روند ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در این استان بازدید کردند.

براساس این گزارش، امید می‌رود با احداث این دو نیروگاه روستاها و شهرستان‌های اطراف در فصل تابستان سال آینده شبکه پایداری داشته باشند

بازدید معاون وزیر نیرو از سیستان و بلوچستان، در راستای توسعه متوازن نیروگاه‌های تجدیدپذیر، ارتقای پایداری شبکه برق و کاهش ناترازی انرژی در مناطق کم‌برخوردار کشور انجام شده است.

همچنین معاون وزیر نیرو از ساختگاه نیروگاه خورشیدی شهرک صنعتی خاش بازدید و از نزدیک در جریان چالش های این پروژه قرار گرفت.

در این بازدید مقرر شد در جلسه با مسئولان استانی ، چالش های پیش روی این پروژه مورد بررسی قرار گیرد.

براساس این گزارش ، در این ساختگاه ۴ نیروگاه یک مگاواتی و دو نیروگاه ۳ مگاواتی خورشیدی مجموعا به ظرفیت ۱۰ مگاوات احداث خواهد شد.

کد خبر: ۳۸۴٬۱۳۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha