۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
شناسایی و توقف عملیات ۴۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در آمل

شناسایی و توقف عملیات ۴۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در آمل

مدیر جهاد کشاورزی آمل از شناسایی و توقف عملیات ۴۱ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان در ماه آذر سال جاری خبر داد.

به گزارش بازار، محمد هادی‌زاده روز سه‌شنبه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری اظهار کرد: این موارد توسط یگان حفاظت اراضی زراعی و باغی و مراکز هشت‌گانه جهاد کشاورزی شهرستان آمل مورد پیگرد قانونی قرار گرفته‌اند.

او افزود: این اقدام در چارچوب مأموریت یگان حفاظت اراضی زراعی و باغی و با همکاری مراکز هشت‌گانه جهاد کشاورزی در سطح شهرستان انجام شده است.

هادی‌زاده گفت: این پرونده‌ها پس از شناسایی، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی و حقوقی ذی‌ربط ارجاع شده‌اند. وی هشدار داد که با هرگونه تعرض و تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی برخورد قاطع خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل حفظ کاربری اراضی کشاورزی را از اولویت‌های اصلی این مدیریت عنوان کرد و از تمامی کشاورزان و بهره‌برداران خواست تا در راستای حفظ سرمایه‌های ملی و خودکفایی تولید، از هرگونه اقدام غیرقانونی خودداری کنند.

او در پایان از تداوم پایش‌های میدانی و نظارت‌های مستمر توسط کارشناسان یگان حفاظت و مراکز جهاد کشاورزی در سراسر شهرستان خبر داد.

کد خبر: ۳۸۴٬۰۴۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha