۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
گاز یکی از ادارات زنجان به علت پر مصرف بودن قطع شد/ ۲۵۵ اداره پرمصرف اخطار گرفتند 
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان:

گاز یکی از ادارات زنجان به علت پر مصرف بودن قطع شد/ ۲۵۵ اداره پرمصرف اخطار گرفتند 

زنجان-مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان،گفت: در پایش‌های انجام‌شده، ۲۸۸ مورد بازرسی ثبت شده که منجر به ۴۱ اخطار کتبی، ۲۵۵ اخطار شفاهی و یک مورد قطع گاز شده است.

به گزارش بازار،مسعود صاری فر، با اشاره به تشدید ناترازی گاز در روزهای سرد سال، بر ضرورت رعایت جدی الگوی مصرف از سوی همه بخش‌ها به‌ویژه ادارات و صنایع تأکید کرد و گفت: با کاهش دما، مصرف گاز به‌طور محسوسی افزایش یافته و تنها در چند روز اخیر، میزان مصرف روزانه از حدود ۸ میلیون مترمکعب به نزدیک ۱۱ میلیون مترمکعب رسیده که این افزایش، فشار مضاعفی بر شبکه وارد کرده است.

وی با بیان اینکه بخشی از نیروگاه‌ها در فصل زمستان طبق روال، با سوخت مایع فعالیت می‌کنند، ابراز کرد: قرارداد گازرسانی به نیروگاه‌ها در استان به‌صورت ۸ ماهه است و در ماه‌های سرد سال، به دلیل افزایش مصرف خانگی و بروز ناترازی، استفاده از سوخت جایگزین با هماهنگی شرکت نفت انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان،با اشاره به وضعیت صنایع عمده و شهرک‌های صنعتی تصریح کرد: تمام صنایع بزرگ موظف به تأمین سوخت جایگزین هستند و این سهمیه‌ها پیش از فصل سرما و با اخذ مجوزهای لازم اختصاص داده می‌شود.

صابری فر، همچنین با تأکید بر ممنوعیت استفاده از گاز در فضای باز گفت: فرقی نمی‌کند گرماتاب باشد یا هر وسیله گرمایشی دیگر؛ استفاده از گاز در فضای باز ممنوع است و در سال گذشته نیز جمع‌آوری موارد غیرمجاز، به‌ویژه در واحدهای صنفی و فروشگاهی، در دستور کار قرار داشت.

وی از عدم همکاری برخی ادارات پرمصرف انتقاد کرد و افزود: در پایش‌های انجام‌شده، ۲۸۸ مورد بازرسی ثبت شده که منجر به ۴۱ اخطار کتبی، ۲۵۵ اخطار شفاهی و یک مورد قطع گاز شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان،تاید کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها با وجود اینکه مصوبه مدیریت مصرف را هیئت وزیران تصویب کرده، همکاری لازم را ندارند و حتی مانع پایش می‌شوند که این موضوع جای تأسف دارد.

وی با تأکید بر اینکه گاز یک سرمایه ملی است، خاطرنشان کرد: در شرایط ناترازی، همه بخش‌ها باید برای جلوگیری از قطعی گاز همراهی کنند و انتظار می‌رود ادارات و دستگاه‌ها مسئولانه‌تر عمل کنند، چرا که بی‌توجهی در این حوزه می‌تواند منجر به قطعی گاز و بروز نارضایتی عمومی شود.

کد خبر: ۳۸۳٬۵۲۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha