۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
یک میلیون و ۱۴۵ هزار مسافر در استان زنجان جابه‌جا شده‌اند
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان:

یک میلیون و ۱۴۵ هزار مسافر در استان زنجان جابه‌جا شده‌اند

زنجان- مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۴۵ هزار مسافر در قالب ۱۵۶ هزار سفر در سطح استان جابه‌جا شده‌اند.

به گزارش خبرنگار بازار، اصغر اسماعیلی صبح سه‌شنبه در نشست خبری با اشاره به عملکرد حوزه حمل‌ونقل کالا افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۴۵ هزار مسافر در قالب ۱۵۶ هزار سفر در سطح استان جابه‌جا شده‌اند که این میزان به ترتیب ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.

وی در این مدت نزدیک به ۸.۵ میلیون تن کالا از طریق ۵۴۷ هزار سفر ناوگان باری در سطح محورهای استان زنجان جابه‌جا و به مقاصد مختلف تحویل داده شده است.

وی با اشاره به خدمات‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در ایام اربعین حسینی اظهار کرد: امسال حدود ۲۹ هزار زائر از طریق ناوگان جاده‌ای استان زنجان به مرزهای مهران و خسروی اعزام و پس از پایان مراسم به استان بازگردانده شدند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان به توسعه خدمات رفاهی بین‌راهی اشاره کرد و گفت: طی هشت ماه گذشته، دو مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی با مشارکت بخش خصوصی و اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده و برای هشت مجتمع دیگر نیز موافقت اصولی صادر شده است. همچنین یک باب نمازخانه بین‌راهی با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است.

اسماعیلی با اشاره به ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان بیان کرد: اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان موفق به کسب رتبه اول گروه امور زیربنایی و توسعه زیرساخت‌ها و رتبه سوم دستگاه‌های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۳ شده و رتبه سوم کشوری را نیز در میان ادارات‌کل راهداری کشور به دست آورده است.

وی با بیان اینکه ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی استان در اولویت این اداره‌کل قرار دارد، افزود: با اجرای گسترده پروژه‌های ایمن‌سازی و تمرکز بر رفع نقاط حادثه‌خیز، آمار کشته‌شدگان تصادفات جاده‌ای استان در هشت ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان ادامه داد: در حال حاضر ۱۴ پروژه رفع نقاط حادثه‌خیز با اعتباری بالغ بر ۳۶۰۰ میلیارد ریال در محورهای مختلف استان در دست اجراست. همچنین طی هشت ماه گذشته بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر خط‌کشی راه‌ها با صرف اعتباری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال انجام شده و در هفت نقطه از محورهای استان روشنایی نقطه‌ای با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

اسماعیلی تصریح کرد: به منظور بهبود کیفیت رویه راه‌ها، ۸۳ کیلومتر از آزادراه‌های زنجان–قزوین و زنجان–تبریز با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال لکه‌گیری اساسی و روکش آسفالت شده و در آزادراه زنجان–قزوین نیز پنج کیلومتر نیوجرسی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال نصب شده است.

وی از اجرای گسترده عملیات آسفالت در سطح راه‌های استان خبر داد و گفت: طی این مدت ۱۳۴ کیلومتر راه اصلی و شریانی با اعتباری بالغ بر ۱۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و ۱۰۴ کیلومتر راه فرعی و روستایی با اعتبار ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال روکش آسفالت شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان با اشاره به توسعه راه‌های روستایی اظهار کرد: در هشت ماهه نخست سال جاری، ۵۴ کیلومتر راه روستایی آسفالت و ۱۳۵ کیلومتر زیرسازی راه‌های روستایی با اعتباری بالغ بر ۲۷۰۰ میلیارد ریال اجرا شده و در مجموع ۴۲۰ هزار تن آسفالت در پروژه‌های مختلف راهداری استان تولید و مصرف شده است.

کد خبر: ۳۸۲٬۸۳۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha