۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا

پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا

کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز استرالیا مال لانیون اعلام کرد که از خودروی مهاجمان حمله تروریستی روز یکشنبه، پرچم داعش پیدا شد.

به گزارش بازار، کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت گزارش‌هایی مبنی بر اینکه پرچم سیاه داعش روی خودروی مهاجم انداخته شده بود، «بخشی از تحقیقات را تشکیل می‌دهد».

طی تیراندازی دو مرد مسلح در جریان مراسم جشن یهودی حنوکا در این ایالت ساحلی استرالیا، تا کنون دست‌کم ۱۶ نفر کشته و شمار زیادی نیز محروح شده‌اند. یکی از مهاجمان در تبادل آتش با پلیس کشته شد.

به گفته پلیس استرالیا، مهاجمان این حمله تروریستی «نوید اکرم» ۲۴ ساله‌ و پدر ۵۰ ساله و پسر او بودند. لانیون اعلام کرد که پلیس دیگر به دنبال مظنون دیگری نیست.

کمیسر پلیس ایالت نیو ساوت ولز استرالیا مال لانیون، همچنین گفت که مهاجم جوان این حمله تروریستی که زخمی شده، احتمالا زنده می‌ماند.

کد خبر: ۳۸۲٬۴۸۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha