۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
ژاپن در مسایل محیط زیستی و مدیریت آب آماده همکاری با خوزستان است
سفیر ژاپن:

ژاپن در مسایل محیط زیستی و مدیریت آب آماده همکاری با خوزستان است

سفیر ژاپن در ایران ضمن راهبردی خواندن موقعیت خوزستان گفت: کشور ژاپن آمادگی همکاری با استان در مسایل محیط زیستی و مدیریت آب و شن‌های انباشته شده در رودخانه را دارد.

ببه گزارش بازار، تیسوکادا تاتناکی سه‌شنبه در جریان سفر به خوزستان در دیدار با سرپرست شهرداری اهواز در محل این دستگاه بیان کرد: برای نخستین بار است که از خوزستان دیدن کردم و استان بسیارمهم و راهبردی تلقی می شود.

وی گفت: در سفر به خوزستان قرار است در مراسم اهدای وسایل پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی و خودروهای آتش نشان به اهواز شرکت کنم.

تاتناکی با بیان اینکه در دیدار با استاندار خوزستان موضوع خواهر خواندگی استان با کشور ژاپن مطرح شد افزود: اهواز و خوزستان در نقطه جنوبی و ژاپن در نقطه شرقی جاده ابریشم قرار دارد بنابراین خواهر خواندگی بین این ۲ منطقه قطعا اثر زیادی در تجارت ۲ کشور خواهد داشت.

سفیر ژاپن در ایران ادامه داد: اهواز با چالش‌های محیط زیست و مدیریت‌پسماند درگیر است و استفاده از تجربه شهرهای ژاپن برای مدیریت این ۲ موضوع در اهواز راهگشا خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد: که مذاکرات آمریکا و ایران به نتیجه برسد و با رفع تحریم‌ها شرکت‌های ژاپنی تمایل به سرمایه گذاری در ایران را دارند.

تاتناکی با اشاره به اینکه کربن زدایی یکی از مسائل مدنظر شرکت‌های ژاپنی است عنوان کرد: این موضوع در وزارت خارجه و نفت ایران در حال مذاکره است و احتمال کربن زدایی در خوزستان بسیار بالا است.

کد خبر: ۳۷۸٬۹۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha