انویدیا رکورد فروش تراشه‌های هوش مصنوعی را شکست

انویدیا رکورد فروش تراشه‌های هوش مصنوعی را شکست

انویدیا اعلام کرده که برخی از کارت‌های گرافیک هوش مصنوعی آن «تمام شده» و کسب‌وکار دیتاسنتر این شرکت در سه ماه گذشته ۱۰ میلیارد دلار رشد کرده است.

به گزارش بازار، انویدیا در گزارش درآمد سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۶ خود اعلام کرده که در این دوره موفق شده بیشترین تعداد تراشه هوش مصنوعی را به فروش برساند و میزان آن از پیش‌بینی‌های غول فناوری نیز فراتر رفته است. این شرکت علاوه بر ثبت رکورد درآمد ۵۷ میلیارد دلاری، که معادل حدود ۴۰۰۰ دلار سود خالص در هر ثانیه است، توانسته کسب‌وکار دیتاسنتر خود را در یک سه‌ماهه به میزان ۱۰ میلیارد دلار رشد دهد.

درآمد بخش دیتاسنتر انویدیا به ۵۱.۲ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال گذشته ۶۶ درصد افزایش یافته است.

از درآمد انویدیا از بخش دیتاسنتر به‌عنوان شاخصی برای «حباب هوش مصنوعی» در نظر گرفته می‌شود. بااین‌حال با وجود نگرانی‌ها از ترکیدن این حباب، به‌نظر نمی‌رسد که انویدیا انتظار داشته باشد که رشد بخش دیتاسنتر آن کاهش پیدا کند. این شرکت برای سه‌ماهه چهارم پیش‌بینی درآمد ۶۵ میلیارد دلاری را کرده نیاز به رشد ۸ میلیارد دلاری دیگری در سه ماه آینده دارد.

«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، گفته که این شرکت هر تراشه هوش مصنوعی که می‌تواند تولید کند را می‌فروش. او گفته است:

«روند فروش تراشه‌های Blackwell بی‌نظیر است و کارت‌های گرافیک ابری ما تمام شده‌اند. البته هنوز تراشه‌های Blackwell زیادی داریم و قرار است مقدار بیشتری از آن را به فروش برسانیم.»

توضیحات مدیرعامل انویدیا درباره حباب هوش مصنوعی

هوانگ همچنین در جلسه خود با سرمایه‌گذاران، با اعتماد به نفس به نگرانی‌ها درباره «حباب هوش مصنوعی» پاسخ داد و گفت: «صحبت‌های زیادی درباره حباب AI وجود دارد. از دیدگاه ما، چیز کاملاً متفاوتی وجود دارد.»

او همچنین به توضیح برخی از همان ادعاهای قبلی پرداخت که انویدیا برای سال‌ها مطرح کرده است و گفت که هوش مصنوعی همه چیز را تغییر خواهد داد و «انتقال به AI فیزیکی و عامل‌محور، انقلابی خواهد بود.»

انویدیا اضافه کرده که تراشه Blackwell Ultra عامل اصلی رشد اخیر بخش دیتاسنتر آن بوده است. علاوه‌براین، درآمد بخش گیمینگ انویدیا در مقایسه با سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته که نشانه خوبی برای تراشه‌های گرافیکی Blackwell است.

این گزارش درحالی منتشر شده که طی این هفته، سافت‌بانک و «پیتر تیل»، سرمایه‌گذار معروف حوزه فناوری، تمام سهام خود در شرکت انویدیا را فروخته بودند.

کد خبر: ۳۷۸٬۲۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha