۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
بازگشت صددرصدی درآمد موزه‌های محلی به شهرها و شهرستان‌ها
وزیر میراث فرهنگی:

بازگشت صددرصدی درآمد موزه‌های محلی به شهرها و شهرستان‌ها

زنجان- وزیر میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت بازگشت درآمد اماکن گردشگری و تاریخی به مناطق مربوطه، از تصمیم دولت برای بازگرداندن کل درآمد موزه‌های محلی به شهرها و شهرستان‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار، سیدرضا صالحی‌امیری بعد از ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از غار کتله‌خور واقع در شهر گرماب از توابع شهرستان خدابنده، در جمع خبرنگاران گفت؛ توسعه این جاذبه طبیعی و ایجاد منافع پایدار برای ساکنان محلی از اولویت‌های وزارتخانه است.

وی سه محور اصلی برای توسعه غار کتله‌خور برشمرد و گفت: بهبود جاده دسترسی به غار یکی از مهم‌ترین این محورها است و با توجه به اهمیت تسهیل دسترسی گردشگران به این منطقه ارتقای جاده دسترسی برای رونق گردشگری باید پیگیری شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مورد جذب سرمایه‌گذاری برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد امکانات مناسب برای بازدیدکنندگان به عنوان محور دوم اظهار کرد: برای توسعه غار و ارتقای خدمات گردشگری، برنامه جذب سرمایه‌گذار از طریق صندوق احیا دنبال خواهد شد و هدف ما فراهم کردن بستر حضور راحت گردشگران و تقویت خدمات در منطقه است.

وی در مورد منافع غار کتله‌خور برای منطقه اظهار کرد: مبنای تصمیم‌گیری در بهره‌برداری از اماکن تاریخی و طبیعی، سودرسانی مستقیم به مردم همان مناطق است و دولت قصد ندارد درآمدهای حاصل از این ظرفیت‌ها را به مرکز منتقل کند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: سهم دولت از درآمدهای حاصل، برای توسعه همین منطقه هزینه می‌شود، چراکه مردم دنبال این هستند که ببینند این غار و این مجموعه چه آورده‌ای برای شهر و روستای خودشان دارد.

صالحی امیری گفت: بخش خصوصی حق قانونی دریافت سهم خود از سرمایه‌گذاری را دار و ما با بخش خصوصی چانه‌زنی نمی‌کنیم، سهم آن‌ها مشخص است و طبق قانون حق دخالت در آن را نداریم اما سهم دولت باید با نام دولت و با هدف توسعه همین محل هزینه شود.

صالحی امیری گفت: درآمد اماکن گردشگری و تاریخی باید به خود منطقه بازگردد و حتی تصمیم گرفته‌ایم کل درآمد موزه‌های محلی را نیز به همان شهرها و شهرستان‌ها بازگردانیم تا صرف توسعه زیرساخت‌ها شود.

وی با تأکید بر حمایت کامل وزارتخانه از توسعه گردشگری منطقه گفت: اگر درآمدی ایجاد شود، مدیر صندوق را می‌توانم برای همین منظور تعیین کنم تا زیر نظر شما و با همراهی نماینده محترم، همه منابع برای توسعه گردشگری و تقویت زیرساخت‌های منطقه هزینه شود.

کد خبر: ۳۷۸٬۲۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha