۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
مطالبه ۲ هزار میلیارد ریال مالیات از صنف طلافروشان خوزستان

مطالبه ۲ هزار میلیارد ریال مالیات از صنف طلافروشان خوزستان

مدیر کل امور مالیاتی خوزستان گفت: ۲ هزار میلیارد ریال مالیات عملکرد و ارزش افزوده در راستای مقابله با فرار مالیاتی در صنف طلافروشان استان مطالبه و در مرحله وصول قرار دارد.

به گزارش بازار، علی خورشیدی سه‌شنبه بیان کرد: همچنین در همین راستا ۲۵۰ مودی مالیاتی واقعی شناسایی و نزدیک به ۶ همت از معوقات مالیاتی استان وصول شده است.

وی افزود: شناسایی و ابطال ۱۴ کارت بازرگانی صوری، شناسایی ۸۵ شرکت فاقد اعتبار، دریافت ۲ هزار و ۹۷ گزارش مردمی در سامانه سوت‌زنی و اجرای بازرسی‌های مستمر موضوع ماده ۱۸۱ از جمله اقدامات شاخص این اداره‌کل در راستای شناسایی مودی مالیاتی واقعی و مبارزه با فرار مالیاتی بوده است.

خورشیدی تاکید کرد این دستاوردها نشان‌دهنده جدیت و عزم راسخ مجموعه مالیاتی استان در صیانت از حقوق عمومی است.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان خاطرنشان کرد: این اداره‌کل موفق شده رتبه دوم مبارزه با فرار مالیاتی را در کشور کسب کند، این موفقیت نتیجه تلاش‌های مستمر در زمینه نظارت میدانی، بررسی سامانه‌ها و مشارکت مردمی در فرآیند شفافیت اقتصادی بوده است.

کد خبر: ۳۷۷٬۸۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha