به گزارش بازار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام روز سه شنبه اعلام کرد که میزان جوجهریزی در فروردین امسال یک میلیون و ۹۱۷ هزار قطعه بود که رشد ۱۶.۲ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال نشان داد.
حشمت عزیزان بیان کرد که اردیبهشت امسال نیز دو میلیون و ۲۹ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای ایلام ثبت شد که این میزان حدود یک درصد نسبت به دوره مشابه سال پیش کاهش یافت.
وی توضیح داد که جوجهریزی مرغداریهای استان در خرداد با یک میلیون و ۸۹۹ هزار قطعه انجام گرفت که کاهش چهار درصدی در این ماه نسبت به خرداد پارسال تجربه شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام ادامه داد: تیرماه امسال نیز با جوجهریزی یک میلیون و ۷۹۸ هزار و ۹۸۷ قطعه، کاهش سه درصدی نسبت به دوره مشابه پارسال ثبت شد.
عزیزان افزود: میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان از مردادماه امسال روند افزایشی داشته و تولید دو میلیون و ۲۸ هزار و ۹۸۸ قطعه در این ماه رشد ۲۵.۸ درصدی را نسبت به مرداد ۱۴۰۳ رقم زد.
وی گفت: در شهریورماه نیز دو میلیون و ۲۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شد و این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۷.۲۶ درصد افزایش یافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام یادآور شد: میزان جوجهریزی در مهرماه امسال نیز با یک میلیون و ۹۰۱ هزار قطعه ثبت شد و رشد ۱۴.۵ درصدی را نسبت به مهر سال گذشته نشان داد.
عزیزان اضافه کرد که از ابتدای آبان تا شانزدهم این ماه نیز در مرغداریهای استان یک میلیون و ۲۶۵ هزار قطعه جوجهریزی ثبت شد.



نظر شما