۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
اختصاص ۱۲۴۳ میلیارد تومان برای بازسازی ساختمان‌های اداری کرمانشاه

اختصاص ۱۲۴۳ میلیارد تومان برای بازسازی ساختمان‌های اداری کرمانشاه

معاون منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به خسارات ناشی از زلزله سال ۹۶ گفت: هزار و ۲۴۳ میلیارد تومان برای بازسازی و مقاوم‌سازی کل ساختمان‌های اداری استان کرمانشاه پیش‌بینی شده است.

به گزارش بازار، جلیل بالایی امروز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قصرشیرین افزود که سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، استاندار کرمانشاه و جلسات پیگیری در این خصوص در دستور کار است تا این منابع به سرعت آزاد شود و روند مقاوم‌سازی و تکمیل ساختمان های اداری انجام شود.

وی همچنین با تسلیت ایام فاطمیه و بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی، هفته بسیج به عنوان هفته همه ایرانیان و هفته پژوهش که قرار است برای اولین بار به صورت استانی در قصرشیرین برگزار شود، افزود: این رویدادها فرصتی برای تقویت فرهنگ و پژوهش در منطقه مرزی قصرشیرین است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه در خصوص قانون ساماندهی مرزها برای منتفع شدن مرزنشینان، گفت: کوله‌بری یک قانون است که ما در سفر رییس‌جمهوری برای شهرستان های مرزی استان از جمله قصرشیرین آن را پیشنهاد دادیم و با هماهنگی مجلس، ساماندهی کامل شود تا از ظرفیت‌های مرزی بهره‌برداری بهینه صورت گیرد.

بالایی با نگاهی به پیشرفت‌های بلندمدت قصرشیرین، اظهار کرد: ۲۵ سال پیش افق‌های مهمی برای قصرشیرین ترسیم شد از جمله منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین، ۴ بانده شدن ریخک، افزایش سهم تجارت در مرزها، اجرای پروژه سامانه گرمسیری که این پروژه امروز به ثمر نشسته و در خیلی از شاخص‌ها از ۱۰ تا ۴۰ برابر رشد را در این شهرستان مرزی شاهد هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به چالش‌ها، افزود: امروز شاهد ناترازی در بخش‌های مختلف کشور هستیم اما با همدلی و همراهی و مدیریت، مشکلات و معیشت بهتر حل می‌شود.

وی با تاکید بر مدیریت منابع گفت: باید روش‌های بهره‌وری و بهره‌مندی از منابع را ایجاد کنیم، همه کتاب بخوانیم و به علم و دانش اعتماد کنیم چرا که مجموعه گرفتاری‌ها راهکار علمی دارد و راهکارهای واقعی بین مردم است و از این رو باید به میان مردم برویم و با آن ها شفاف باشیم.

بالایی گفت: با مدیریت علمی و مشارکت، می‌توانیم امور مدنظر را انجام دهیم و قصرشیرین را به جایگاه شایسته‌اش برسانیم.

کد خبر: ۳۷۷٬۷۲۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha