۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
برداشت ازگیل از باغ‌های گیلان آغاز شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

برداشت ازگیل از باغ‌های گیلان آغاز شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت ازگیل از باغ‌های استان خبر داد.

به گزارش بازار، صالح محمدی با اشاره به نزدیک ۵۷۳ هکتار سطح زیر کشت ازگیل در گیلان، افزود: پیش بینی می‌شود امسال بیش از چهار هزار و ۳۵۰ تن از این میوه به ارزش اقتصادی هزار و ۵۶۶ میلیارد ریال در استان برداشت شود.

وی بیان کرد: تالش بیشترین سطح زیرکشت ازگیل در گیلان را دارد و در شهرستان‌های آستارا، ماسال، رضوانشهر، فومن، صومعه‌سرا، سیاهکل و انزلی این میوه تولید می‌شود و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ باغدار گیلانی به تولید این میوه پائیزی مشغول هستند.

برداشت ازگیل تا روزهای نخست دی ماه در گیلان ادامه دارد؛ ازگیل یکی از میوه‌های سرشار از ویتامین‌های ب، ث، منیزیم، منگنز، روی، آهن، اسید سیتریک و پتاسیم است.

گیلان دارای افزون بر ۴۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند؛ برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده‌ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است.

۳۰۰ هزار شالیکار در گیلان فعالیت دارند؛ به طور متوسط سالانه حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن شلتوک برنج در استان تولید می‌شود که حدود ۳۰ درصد از کل برنج تولیدی کشور است.

کد خبر: ۳۷۷٬۰۹۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha