۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴
سازمان جاسوسی کانادا: چندین «تهدید بالقوه مرگبار» از سوی ایران را خنثی کرده‌ایم

سازمان جاسوسی کانادا: چندین «تهدید بالقوه مرگبار» از سوی ایران را خنثی کرده‌ایم

رئیس سرویس امنیت اطلاعات کانادا مدعی شد که این نهاد در سال جاری چندین «تهدید بالقوه مرگبار» از سوی ایران را خنثی کرده است.

به گزارش بازار، دن راجرز در سخنرانی هنگام ارائه گزارش سالانه درباره چالش‌های امنیتی کانادا مدعی شد: «ما طی یک سال گذشته در مواردی بسیار نگران‌کننده‌ای شدیم عملیات خود را برای مقابله با اقدامات سرویس‌های اطلاعاتی ایران و نیروهای نیابتی آن‌ها که افراد در کانادا را هدف قرار داده بودند، در اولویت قرار دهیم.»

وی در ادامه ادعا کرد: «در بیش از یک مورد، این شامل شناسایی، تحقیق و مختل کردن تهدیدات بالقوه مرگبار علیه افراد در کانادا بود.»

راجرز در بخش دیگری از سخنان خود همچنین گفت که شبکه‌های تامین روسیه در تلاش برای خرید غیرقانونی کالاها و فناوری‌های کانادایی بوده‌اند.

به گفته وی، سرویس امنیت اطلاعات کانادا با اطلاع‌رسانی به چند شرکت کانادایی درباره شرکت‌های پوششی مستقر در اروپا که با عوامل روسی مرتبط بودند، مانع از انتقال این کالاها شد.

کد خبر: ۳۷۶٬۹۰۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha