۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه راه و شهرسازی جنوب کرمان هزینه شد

۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه راه و شهرسازی جنوب کرمان هزینه شد

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت: در هشت ماه گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در طرح‌های مختلف عمرانی، مسکن و بازآفرینی شهری در جنوب استان هزینه شده است.

به گزارش بازار، پیمان توکلی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: علاوه بر این ۴۹ مناقصه با برآورد اولیه ۳۷۳ میلیارد تومان برگزار شده است.

طی هشت ماه گذشته ۴۹ مورد رفع تصرف فوری به مساحت ۴۲۱ هزار متر مربع انجام شد، ۹۴ فقره دادخواست برای ۱۱۰ هکتار اراضی ثبت و ۱۵۸ مورد دعوی میان متصرفین و دولت با رأی قطعی به نفع دولت به پایان رسید.

وی با اشاره به اینکه ۶۷ درصد خدمات جامعه به وزارت راه و شهرسازی مربوط می‌شود، افزود: یکی از حوزه‌های نیازمند فعالیت بیشتر، بازآفرینی شهری است که بین‌دستگاهی بوده و تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله راه و شهرسازی، ارتباطات، آب منطقه‌ای، برق منطقه‌ای، اداره برق، نیروی انتظامی، پایگاه‌های مقاومت بسیج و همه ارگان‌ها موظف به ارائه خدمات در بافت‌های ناکارآمد شهری هستند تا این بافت‌ها به مناطق کارآمد تبدیل شوند.

توکلی یکی از معضلات اصلی را کوچه‌های مضمحل‌شده با نبود زیرسازی یا آسفالت بسیار قدیمی عنوان کرد و گفت: در هشت ماه گذشته ٢ هزار و ۵۶١ تن قیر رایگان در شهرهای عنبرآباد، منوجان، فاریاب، درب بهشت، مردهک، قلعه‌گنج، جیرفت، جبالبارز و دوساری توزیع شد که برای برخی از این شهرها نخستین بار بود.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان ادامه داد: برای پروژه‌های روبنایی چهار مناقصه به مبلغ ۳۲.۳ میلیارد تومان برگزار و ٢ طرح راکد با برآورد ۱۳ میلیارد تومان فعال شد.

وی اضافه کرد: سالن ورزشی حسین‌آباد جیرفت با ۸۵ درصد پیشرفت، مرکز فرهنگی کلرود با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت، سرای محله حسین‌آباد جیرفت، سالن ورزشی حسین‌آباد کهنوج و کتابخانه مالک اشتر سرجاز به عنوان طرح‌های روبنایی اداره کل هستند که امسال ۹۰ درصد آن‌ها به بهره‌برداری می‌رسد.

توکلی همچنین از کمک چهار میلیارد تومانی به شهرداری برای سنگ‌فرش خیابان طالقانی خبر داد و اظهار کرد: بهسازی معابر (پیاده‌راه) جیرفت و کهنوج در حال اجرا است.

توکلی با اشاره به تفاهم‌نامه موجود گفت: ساختمان‌های واقع در بافت‌های ناکارآمد شامل ۵۰ درصد تخفیف پروانه هستند و ۲۲۵ پروانه ساختمانی مشمول این طرح شده‌اند که هفت میلیارد تومان تسهیلات به آن‌ها پرداخت شده است.

وی یادآور شد: ۱۹ شهر جنوب کرمان طرح بازآفرینی دارند و سه طرح دیگر در دست تهیه است.

توکلی اجرای پیاده‌راه شدن خیابان طالقانی جیرفت را نیازمند همکاری ادارات برق، آب و فاضلاب، شهرداری و راه و شهرسازی دانست و افزود: هزینه جمع‌آوری تیربرق بالا است و نیاز به حمایت جدی اداره برق داریم.

وی یادآور شد: برای پیشگیری از ترافیک نیز ٢ زمین برای پارکینگ مشخص شده و سرمایه‌گذار پیدا شده بود اما ارگان مربوطه با وجود مصوبه ستاد بازآفرینی استان، زمین را مولدسازی و فروخته است.

کد خبر: ۳۷۶٬۲۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha