۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
تلاش هم‌پیمانان نتانیاهو برای رهایی او از محاکمه

تلاش هم‌پیمانان نتانیاهو برای رهایی او از محاکمه

همپیمانان نتانیاهو با تغییر قوانین و اختیارات افراد دخیل در محاکمه او، در حال تکمیل روندی هستند که موجب رهایی نتانیاهو از محاکمه خواهد شد.

به گزارش بازار، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از چند جهت تحت فشار قرار گرفته است، پرونده‌های فساد، فشار برای تشکیل کمیته بررسی پیرامون شکست هفتم اکتبر، مسائل تصویب بودجه و اختلاف داخلی ائتلاف و انتخابات زودهنگام، تنها بخشی از مسائل اوست. در این شرایط همپیمانان نتانیاهو تلاش دارند با تغییر قوانین و افراد او را از محاکمه رها سازند.

نماینده کنست سیمخا روتمن، در حال پیش‌برد قانونی است که به موجب آن اختیارات دادستان کابینه، تقسیم خواهد شد و به جای آنکه این اختیارات در یک سِمَت متمرکز باشد، در چند سمت پراکنده می‌شود.

این اقدام در صورت تحقق، یک دادستان کابینه و یک مشاور حقوقی جدید برای کابینه معرفی می‌شود، به عبارت دیگر افراد دیگری پرونده‌های فساد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را بررسی خواهند کرد. افرادی که نتانیاهو در تعیین آنان، نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت.

از طرف دیگر پرونده یعفت تومر یروشلیمی، دادستان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی که در افشای فیلم شکنجه اسیران فلسطینی در زندان ساده تیمن نقش داشت، بهانه تازه ای برای فشار به برکناری دادستان کنونی کابینه شده است. هم اکنون گالی بهارا میارا در سمت دادستان دولت قرار گرفته است و قصد امتیاز دادن به نتانیاهو را ندارد.

کد خبر: ۳۷۶٬۱۷۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha