۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۹
شاهکار امنیتی صنعا؛ شبکه بزرگ جاسوسی موساد و سیا منهدم شد

شاهکار امنیتی صنعا؛ شبکه بزرگ جاسوسی موساد و سیا منهدم شد

وزارت کشور یمن از عملیات بزرگ امنیتی خبر داد که طی آن شبکه جاسوسی موساد، سیا و سرویس اطلاعاتی عربستان کشف و منهدم شده است.

به گزارش بازار به نقل از المسیره، وزارت کشور یمن از اجرای یک عملیات امنیتی ویژه خبر داد که منجر به دستگیری یک شبکه جاسوسی وابسته به یک اتاق عملیات مشترک بین سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا (CIA)، موساد و اطلاعات عربستان شد.

وزارت کشور یمن از عملیات امنیتی ویژه با نام «وَمَکْرُ أُولَٰئِکَ هُوَ یَبُورُ» خبر داد که طی چندین مرحله به دستگیری یک شبکه جاسوسی وابسته به سیا، موساد و سرویس اطلاعاتی عربستان منجر شده است.

در بیانیه وزارت کشور یمن آمده است که اتاق عملیات مشترک در اراضی سعودی قرار داشته است.

وزارت کشور یمن اعلام کرد که این دستاورد امنیتی ویژه پس از تکمیل تحقیقات و عملیات های شناسایی و تحلیل حاصل شده است.

در بیانیه وزارت کشور یمن آمده است: اتاق عملیات مشترک مذکور از اراضی عربستان از طریق شبکه های کوچک و متعدد فعالیت می کرده است و هر کدام از شبکه های مذکور به طور مجزا عمل کرده و همگی وابسته به اتاق عملیات مشترک بودند.

در این بیانیه به سیستم ها و ابزارهای جاسوسی پیشرفته ای اشاره شده است که این شبکه های جاسوسی برای انجام جاسوسی و رصد از آن استفاده می کردند.

وزارت کشور یمن بیان کرد: اتاق اطلاعاتی مشترک دشمن، تجهیزات و وسایل جاسوسی پیشرفته‌ای را در اختیار این باندهای جاسوسی قرار داد تا عملیات جاسوسی و رصد هر مکانی که اراده می‌کردند را انجام داده و مختصات و اطلاعات آن را گزارش دهند. عوامل این باندهای جنایتکار در خصوص دستگاه‌های تحویلی، نحوه نگارش گزارش‌ها، ارسال مختصات و روش‌های استتار و پنهان شدن برای اجتناب از لو رفتن توسط نیروهای امنیتی، آموزش دیدند.

در این بیانیه آمده است: عناصر این شبکه های جاسوسی از سوی افسران آمریکایی، صهیونیستی و سعودی در خاک عربستان آموزش دیده بودند.این باندهای جاسوسی، زیرساخت‌های یمن را رصد کرده و تلاش کردند تا ساختار نظامی و امنیتی، اماکن تولید تسلیحات نظامی و سایت‌های پرتاب موشک‌های بالستیک و پهپادهایی را که ارتش مقتدر یمن با آن‌ها اهداف شوم دشمن صهیونیست را هدف قرار می‌دهد، کشف کنند.همچنین اقدام به جمع‌آوری اطلاعات و رصد رهبران غیرنظامی دولت، فرماندهان ارتش و نیروهای امنیتی، مقرات و فعالیت‌های آن‌ها نمودند.

وزارت کشور یمن بیان کرد: باندهای این شبکه در ارتکاب جنایت ریختن خون غیرنظامیان یمنی در چندین عملیات که توسط دشمن آمریکایی و صهیونیستی علیه منازل مسکونی، بازارها و اماکن عمومی انجام شد، مشارکت داشتند.آنها با ارائه اطلاعات و مختصات برخی تأسیسات خدماتی که هدف دشمن قرار گرفت، در جهت ضربه زدن به منافع ملت یمن و اعمال فشار اقتصادی و معیشتی بر مردم، به دشمن یاری رساندند.

در ادامه این بیانیه آمده است: تشکیل اتاق اطلاعاتی مشترک بین دشمنان آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان و به‌کارگیری بیشترین تعداد شبکه های جاسوسی، در سایه تشدید تجاوزات علیه یمن صورت گرفت تا تلاش شود عملیات‌های نظامی و مواضع رسمی و مردمی یمن در حمایت از مردم غزه و آرمان عادلانه ملت فلسطین متوقف گردد.

وزارت کشور یمن همچنین به نقش همکاری مردم با نهادهای امنیتی در کشف فعالیت این شبکه های خیانتکار و جنایتکار اشاره و بیان کرد: همکاری مردم ما و هوشیاری آنها یکی از مهمترین عواملی است که در برملا کردن طرح های دشمنان و به شکست کشاندن آنها نقش بسزایی ایفا کرد. از یمنی ها آزاده می خواهیم که نسبت به تحرکات دشمنانی که جبهه داخلی را هدف قرار داده و به دنبال بی ثباتی هستند، آگاه و هوشیار باشند. ما بر سرعهد هستیم و در اوج آمادگی به سر می بریم. تمام تلاش خود را برای انجام ماموریت جهادی در راه خدا به کار می بندیم.

کد خبر: ۳۷۵٬۷۰۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha