۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
۲۸ هزار لیتر مازوت از محور کرمانشاه - بیستون جمع‌آوری شد

۲۸ هزار لیتر مازوت از محور کرمانشاه - بیستون جمع‌آوری شد

در پی واژگونی تانکر حامل نفت کوره در محور کرمانشاه - بیستون و نشت حدود ۲۸ هزار لیتر مازوت، عملیات پاکسازی با طی ۲ روز انجام شد تا از آلودگی منابع خاک و آب منطقه جلوگیری شود.

به گزارش بازار، مهرداد شهبازی معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه روز شنبه به ایرنا گفت: حادثه واژگونی تانکر سوخت در محدوده زیرگذر مقابل شرکت سیمان غرب، منجر به رهاسازی حجم قابل توجهی از نفت کوره (مازوت) در حوضچه ترسیب منطقه شد که این امر نگرانی‌های جدی را در خصوص سلامت محیط زیست منطقه پدید آورد.

شهبازی اضافه کرد: با توجه به ماهیت آلاینده مازوت و خطرات بالقوه ای که این ماده سوختی می تواند برای محیط زیست داشته باشد لذا اقدامات فوری و هماهنگی برای مهار و پاکسازی محل حادثه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: برهمین اساس بلافاصله مدیریت بحران و پاکسازی محل حادثه در دستور کار قرار گرفت و با هماهنگی‌های سریع صورت‌گرفته میان اداره‌کل محیط زیست و شرکت پالایش نفت کرمانشاه، تیم‌های تخصصی این شرکت شامل واحد HSE و تیم عملیات به محل حادثه اعزام شدند.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: عملیات جمع‌آوری کامل مازوت تخلیه‌شده طی روزهای سیزدهم و چهاردهم آبان‌ماه با موفقیت به اجرا درآمده و خوشبختانه تمامی مواد آلاینده از محل حادثه برداشته و به پالایشگاه منتقل شد.

شهبازی با قدردانی از همکاری مؤثر شرکت پالایش نفت در این عملیات اضافه کرد: این اقدام مشترک با هدف جلوگیری از نفوذ آلاینده‌ها به منابع طبیعی، کنترل انتشار آلودگی و صیانت از سلامت اکوسیستم منطقه صورت گرفت و نمونه‌ای موفق از تعامل بین‌ بخشی در مدیریت بحران‌های زیست‌محیطی به‌شمار می‌رود.

وی یادآور شد: محیط زیست استان همواره با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی موجود، در مسیر پیشگیری و مقابله با هرگونه مخاطره زیست‌محیطی گام برمی‌دارد.

کد خبر: ۳۷۵٬۶۵۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha