۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
۷۰۰ میلیارد ریال به طرح احداث بیمارستان تامین اجتماعی مهاباد اختصاص یافت

۷۰۰ میلیارد ریال به طرح احداث بیمارستان تامین اجتماعی مهاباد اختصاص یافت

نماینده مردم مهاباد در مجلس گفت: طرح احداث بیمارستان تامین اجتماعی این شهرستان با پیشرفت ۷۵ درصدی در حال اجراست و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آن اختصاص یافته است.

به گزارش بازار، سلام ستوده روز شنبه اظهار کرد: امسال، ۴۲۰ میلیارد ریال برای اجرای عملیات ساخت بیمارستان تأمین اجتماعی مهاباد به شرکت پیمانکار پرداخت شده است.

وی افزود: این اعتبار جدید به صورت مرحله به مرحله برای تداوم عملیات اجرایی پروزه تا پایان سال تخصیص خواهد یافت که با پرداخت آن، روند تکمیل پروژه شتاب بیشتری می‌گیرد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشخصات فنی این طرح گفت: بیمارستان تأمین اجتماعی مهاباد در زمینی به وسعت ۱.۵ هکتار و در پنج طبقه احداث می‌شود و دارای ۶۴ تخت بستری برای پذیرش بیماران خواهد بود.

ستوده ادامه داد: با بهره‌برداری از این بیمارستان، بخشی از نیازهای درمانی بیمه‌شدگان و کارگران منطقه تأمین شده و فشار بر مراکز درمانی موجود در شهرستان کاهش می‌یابد.

وی ابراز امیدواری کرد: با تخصیص به‌موقع اعتبارات، بیمارستان تأمین اجتماعی مهاباد تا پایان سال ۱۴۰۵ آماده بهره‌برداری شده و خدمات‌رسانی به مردم آغاز شود.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با تأکید بر ضرورت تسریع در روند تأمین اعتبار این طرح یادآور شد: تأمین مالی پایدار و نظارت دقیق بر اجرای پروژه از اولویت‌های بخش درمان شهرستان است و پیگیری لازم از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی در این زمینه در حال انجام است.

کد خبر: ۳۷۵٬۵۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha