۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
نمایشگاه بالکان‌آباد؛ فصل نوین تجارت گلستان با ترکمنستان است
معاون استاندار گلستان:

نمایشگاه بالکان‌آباد؛ فصل نوین تجارت گلستان با ترکمنستان است

معاون استانداری گلستان گفت: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران و ترکمنستان به زودی در استان بالکان‌آباد این کشور برگزار می‌شود.

به گزارش بازار، عبدالعلی کیانمهر روز چهارشنبه اظهار کرد: نخستین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور ترکمنستان اردیبهشت امسال در گرگان با حضور گسترده تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران ترکمنستانی و بازرگانان ایرانی برگزار شد و به موفقیت چشمگیری دست یافت.

وی بیان کرد: در حاشیه این نمایشگاه، استاندار استان بالکان ترکمنستان با سفر به گلستان، نشستی با استاندار گلستان برگزار کرد که در این دیدار، پیشنهاد میزبانی ایران از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی در استان بالکان مطرح و مورد استقبال قرار گرفت.

کیانمهر ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار، با محوریت استان‌های شمالی به‌ویژه گلستان، از ۲۹ آبان تا اول آذر امسال نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی خود را در استان بالکان ترکمنستان برگزار می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان گفت: این رویداد با ثبت‌نام حدود ۴۰ شرکت و استقبال تجار همراه بوده و حضور استاندار گلستان به همراه تیمی از کارشناسان اقتصادی برنامه‌ریزی شده است.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود این ابتکار عمل به رونق منطقه آزاد اینچه‌برون و تقویت پیوندهای تجاری میان گلستان و بالکان منجر شود.

کیانمهر افزود: برنامه‌ریزی برای برگزاری سالیانه این نمایشگاه‌ها در ترکمنستان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر: ۳۷۵٬۰۸۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha