۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین و پرحجم است

ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین و پرحجم است

رئیس پلیس راه گیلان گفت: ترافیک در محور رشت به قزوین سنگین و پرحجم اما روان است.

به گزارش بازار، سرهنگ جاور صفاری، رئیس پلیس‌راه استان گیلان عصر جمعه در گفت‌ و گویی اظهار کرد: هم‌اینک ترافیک در این محور و محدوده سراوان تا امامزاده هاشم رشت سنگین و پرحجم است.

وی افزود: همچنین در همین محور و محدوده ورودی شهرستان رودبار نیز ترافیک سنگین اما روان گزارش شده است.

صفاری افزود: با توجه به اینکه آخرین روز از تعطیلی هفته را سپری می‌کنیم، پیش‌بینی می‌شود که در ساعات آینده ترافیک سنگین‌تر شود و به همین دلیل ماموران پلیس راه در مسیر محور رشت به قزوین حضور دارند.

رئیس پلیس راه گیلان ادامه داد: از رانندگان تقاضا داریم که برای رسیدن به مقصد عجله نداشته باشند و با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، ما را در خدمت‌رسانی همراهی کنند؛ از سوی دیگر با رعایت مقررات، شاهد کاهش تصادفات خواهیم بود.

گیلان یکی از مقاصد گردشگری کشور است بطوریکه در یک سال اخیر ۱۳۷ میلیون و ۷۳۰ هزار و ۴۷۸ نفر شب اقامت در گیلان ثبت شده است.

کد خبر: ۳۷۳٬۹۳۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha