۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
۱.۴ میلیون مترمربع اراضی ملی برای توسعه روستاهای کرمانشاه به بنیاد مسکن واگذار شد

۱.۴ میلیون مترمربع اراضی ملی برای توسعه روستاهای کرمانشاه به بنیاد مسکن واگذار شد

معاون اداره‌کل منابع طبیعی کرمانشاه گفت: تاکنون یک میلیون و ۴۱۰ هزار مترمربع از اراضی ملی (۱۴۱ هکتار) برای توسعه روستاهای استان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار شده است.

به گزارش بازار، حمیدرضا نیازی‌فر افزود: واگذاری اراضی منابع طبیعی به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای اجرای ماده چهار قانون ساماندهی مصوب سال ۱۳۸۷ و جهش مسکن از دی ماه ۱۴۰۲ تاکنون صورت گرفته است.

وی در خصوص اهمیت واگذاری اراضی منابع طبیعی توضیح داد: واگذاری این اراضی با هدف اجرای طرح‌های «هادی» روستایی و ساخت منازل مسکونی برای ساکنین مناطق روستایی؛ در راستای تثبیت جمعیت روستایی، بهبود زیرساخت‌ها و ارتقاء کیفیت زندگی در این مناطق صورت گرفته که امیدواریم با تداوم این روند شاهد توسعه پایدار در استان بویژه افزایش رفاه در روستاها باشیم.

نیازی‌فر تاکید کرد: فرآیند واگذاری اراضی ملی با همکاری سایر نهادهای متولی استان در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و عمرانی به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار انجام می شود.

گفتنی است استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۴ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار را نیز مرتع تشکیل داده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه پیش از این به ایرنا توضیح داد که تاکنون بیش از چهار هزار و ۷۰۰ قطعه زمین در روستاها و حریم شهرهای استان برای متقاضیان طرح‌های ملی و روستایی آماده واگذاری است و به محض صدور مجوز و ارسال پیامک، روند تخصیص آغاز خواهد شد.

شمس‌الله خدادادی گفت: هم‌اکنون در روستاهای واقع در حریم شهر هزار و ۱۸ قطعه و در روستاهای خارج از حریم شهر سه هزار و ۷۴۰ قطعه زمین آماده واگذاری است.

کد خبر: ۳۷۳٬۵۹۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha