۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
واگذاری زمین به ۵ هزار و ۲۰۰ خانواده شهدا و ایثارگران قم نهایی شد
استاندار قم:

واگذاری زمین به ۵ هزار و ۲۰۰ خانواده شهدا و ایثارگران قم نهایی شد

استاندار قم گفت: واگذاری زمین به پنج هزار و ۲۰۰ خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان استان با پیگیری‌های مستمر و در نتیجه نشست مشترک با رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور نهایی شد.

به گزارش بازار، اکبر بهنام‌جو در نشست مشترک با اوحدی و مجموعه سیاحتی کوثر عصر دوشنبه در تهران با اشاره به پیگیری‌های چندماهه این موضوع، افزود: صورت‌جلسه نهایی طرح در استان انجام شده و اکنون برای تصویب نهایی در شورای عالی شهرسازی کشور ارسال شده است تا عملیات اجرایی آن به‌زودی آغاز شود.

در ادامه این نشست، موضوع واگذاری قطعی زمین برای احداث مرکز رفاهی ویژه جانبازان قطع‌نخاعی استان مطرح شد که مکان پیشنهادی آن در سطح شهر قم به تایید نهایی رسید.

اوحدی، معاون رییس‌جمهور نیز ضمن قدردانی از پیگیری‌های استاندار قم، قول داد با همکاری مجموعه کوثر، روند واگذاری زمین این مرکز رفاهی در اسرع وقت انجام شود.

از دیگر مصوبات این جلسه، بررسی خرید یک هتل برای استفاده خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان بود که کلیات این طرح نیز مورد تایید و تصویب قرار گرفت.

در این نشست، هماهنگی نهایی برای اجرای طرح واگذاری زمین به خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان استان قم انجام و بر تسریع تصویب آن در شورای عالی شهرسازی کشور تأکید شد.

کد خبر: ۳۷۳٬۲۴۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha