به گزارش بازار، حیدر آسیابی با اعلام باز بودن این پرونده و روند رو به افزایش تعداد شاکیان اظهار کرد: اعضای این باند با ادعای نفود در دستگاههای مختلف و با وعده وام های کلان بانکی، قربانیان را فریب می دادند و برای ضمانت وامهای واهی، از آنان زمین، چک، سفته ، آپارتمان می گرفتند.
وی بیان کرد: با طولانی شدن فرایند پرداخت این وامها، مالباختگان به ماجرا مشکوک شده و از کلاهبرداران شکایت کردند که با آغاز تحقیقات بازپرس، ابعاد گسترده این کلاهبرداری، آشکار شد.
آسیابی افزود: از سه ماه گذشته که پرونده این کلاهبردارای در دادگستری گلستان تشکیل شد تاکنون، تمام اموال به ارزش حدود هشت هزار میلیارد ریال به مالباختگان این پرونده، بازگردانده شد.
وی ادامه داد: ۳۰ هکتار زمین کشاورزی مرغوب آبی در مینودشت به ارزش دست کم هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، ۲ مغازه به به ارزش بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال در گنبدکاووس، ۸۲۵ متر مربع زمین مسکونی و ۲ واحد آپارتمان در گرگان به ارزش مجموع ۳۶۰ میلیارد ریال، یک کیلوگرم طلا، ۶۰ فقره سفته هر کدام به ارزش ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع ۶۰۰ میلیارد ریال و ۲۴ فقره چک به ارزش در مجموع چهار هزار و ۴۳۷ میلیارد ریال از جمله اموال شاکیان این پرونده بود که به آنان بازگردانده شد.
رئیسکل دادگستری گلستان با بیان که ۱۴ نفر دیگر نیز به تازگی شکایت خود را از اعضای این باند ثبت کرده اند ، افزود: پرونده اعضای این باند به اتهام کلاهبرداری شبکه ای در شعبه نهم بازپرسی دادسرای شهرستان گرگان، در حال رسیدگی است.



نظر شما