۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
کشف ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در منوجان

کشف ۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در منوجان

۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق درشهرستان منوجان کشف وهفده دستگاه وانت حامل سوخت قاچاق متوقف شد.

به گزارش بازار، فرمانده انتظامی منوجان از شناسایی محل عبور و توقیف ۱۷ دستگاه وانت حامل سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ علی کریمی گفت:در راستای طرح عملیاتی مقابله با قاچاق کالا و سوخت،ماموران انتظامی با اقدامات اطلاعاتی و پایش محورهای اصلی و فرعی حوزه شهرستان از نقاط عبور محموله‌های سوخت قاچاق مطلع شدند.

وی افزود:در این راستا ماموران با استقرار شبانه روی چندین تیم در نقاط فرعی و صعب‌العبور حوزه شهرستان ۱۷ دستگاه وانت حامل سوخت قاچاق را شناسایی و این کاروان خودرویی را در چند عملیات ضربتی و هماهنگ متوقف کردند.

فرمانده انتظامی منوجان تصریح کرد: در بازرسی از این خودروها که اکثرا فاقد پلاک و دارای پلاک مخدوش بودند بیش از ۴۰ هزار و ۸۰۰ لیتر گازوئیل قاچاق کشف و ۲۲ نفر متهم در این رابطه دستگیر و با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شدند.

کد خبر: ۳۷۳٬۰۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha