۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
۵۰۲ محموله کیوی و مرکبات روانه بازارهای خارجی شد
جهاد کشاورزی مازندران:

۵۰۲ محموله کیوی و مرکبات روانه بازارهای خارجی شد

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از صادرات ۱۰ هزار و ۲۶۰ تن مرکبات و کیوی به بازارهای جهانی از استان خبر داد.

به گزارش بازار، اسدالله تیموری روز یکشنبه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی به منظور افزایش ارزش افزوده و حمایت از کشاورزان تأکید کرد و اظهار کرد: این صادرات در قالب ۵۰۲ محموله انجام شده است.

وی افزود: از مجموع ۱۰ هزار و ۲۶۰ تن مرکبات صادراتی، ۵۱۰۰ تن مربوط به کیوی، ۴۷۰۰ تن به نارنگی و ۴۶۰ تن به پرتقال اختصاص دارد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران یکی از راهکارهای اساسی برای افزایش بهره‌وری و سوددهی در کشاورزی را توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی دانست و تصریح کرد: این صنایع با تبدیل محصولات خام به فرآورده‌های متنوع، علاوه بر کاهش ضایعات، ارزش افزوده قابل توجهی ایجاد می‌کنند.

تیموری‌ همچنین بر لزوم توجه به بسته‌بندی استاندارد و برندسازی تأکید کرد و گفت: فرآوری محصولات تحت یک برند واحد می‌تواند به شناخته شدن مرکبات مازندران در بازارهای جهانی کمک کند. این اقدام نه تنها به افزایش فروش محصولات در سطح بین‌المللی کمک می‌کند، بلکه جایگاه استان را در تجارت جهانی تثبیت می‌کند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تأکید کرد که بدون حمایت از کشاورزان در خط مقدم تولید، تحقق اهداف بلندمدت این صنعت امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی راهکارهای اصلی برای این حمایت را شامل آموزش‌های تخصصی برای باغداران، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، به ویژه سردخانه‌ها و سیستم‌های حمل‌ونقل یخچال‌دار، و ارائه تسهیلات مالی و بیمه‌ای برای نوسازی باغات عنوان کرد.

کد خبر: ۳۷۲٬۸۲۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha