۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
۱۲۰ واحد مسکونی ویژه معلولان در کرمانشاه کلنگ‌زنی شد

۱۲۰ واحد مسکونی ویژه معلولان در کرمانشاه کلنگ‌زنی شد

مرحله اول پروژه ۲۴۰ واحدی «سراج» ویژه جامعه هدف سازمان بهزیستی، امروز چهارشنبه کلنگ‌زنی شد.

به گزارش بازار، در مرحله اول این پروژه، عملیات اجرایی ساخت ۱۲۰ واحد مسکونی در قالب ۶ بلوک آغاز شد. واحدهای این طرح در متراژهای ۶۰ متری (یک‌خوابه) و ۷۵ متری (دوخوابه) طراحی شده و مجموعاً در قالب ۱۲ بلوک ۶ طبقه با زیربنای ۲۱ هزار و ۲۲۷ متر مربع اجرا می‌شود. این پروژه شامل ۱۸۰ واحد یک‌خوابه و ۶۰ واحد دوخوابه خواهد بود.

نماینده ولی فقیه و رییس شورای مرکزی بنیاد مسکن در حاشیه این مراسم بر تامین مسکن اقشار کم درآمد تاکید کرد و گفت: تامین مسکن برای خانوارهایی که ۲ معلول و بیشتر دارند به صورت جدی در دستور کار بنیاد قرار دارد.

حجت الاسلام روحانی‌نژاد با بیان اینکه در استان کرمانشاه ۱۱۳ معلول فاقد مسکن شناسایی شده است گفت: در این پروژه ۱۲۰ واحد را امروز کلنگ زنی می‌کنیم تا همه معلولان صاحب خانه شوند و در عین حال چند واحد اضافی هم برای خانوارهایی که در آینده شناسایی می‌شوند هم در نظر گرفتیم.

استاندار کرمانشاه هم در حاشیه این مراسم با اشاره به رویکرد دولت در تأمین مسکن برای اقشار خاص گفت: امروز با همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان بهزیستی، اتفاقات بسیار خوبی در حوزه تأمین مسکن محرومان در استان در حال وقوع است و خوشبختانه در شهرستان‌ها و روستاهای استان، مشکل مسکن خانواده‌های زیر پوشش به حداقل رسیده است.

منوچهر حبیبی تأکید کرد: امید ما این است که در آینده، هیچ خانواده‌ای از جامعه معلولان استان بدون مسکن نباشد و چنانچه مواردی شناسایی شود، بنیاد و بهزیستی در کوتاه‌ترین زمان نسبت به تأمین مسکن آن‌ها اقدام کنند.

در ادامه سفر ۲ روزه حجت‌الاسلام حسین روحانی‌نژاد به استان کرمانشاه، عملیات اجرایی ساختمان اداری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه، هم آغاز شد.

ساختمان جدید بنیاد مسکن استان کرمانشاه در زمینی به مساحت چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۳۲۷ متر در پنج طبقه احداث می‌شود. این مجموعه اداری با ظرفیت ۸۰ جای پارک خودرو، با هدف تجمیع واحدهای مختلف بنیاد مسکن و ارائه خدمات سریع‌تر و باکیفیت‌تر به مراجعان طراحی شده است.

بر اساس برنامه زمان‌بندی، اجرای این پروژه در مدت ۱۶ ماه به پایان می‌رسد و برای احداث آن ۷۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

در جریان این مراسم هم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ضمن قدردانی از تلاش مجموعه بنیاد مسکن استان، این طرح را از ساختمان‌های شاخص و ارزشمند استان دانست که علاوه بر بهبود خدمات‌رسانی، موجب ارتقای سیمای شهری و افزایش ارزش افزوده منطقه خواهد شد.

روحانی‌نژاد اظهار کرد: هدف ما از اجرای این پروژه، فراهم‌کردن فضای اداری مناسب و ایجاد محیطی با نشاط برای کارکنان و ارباب‌رجوع است تا خدمات با کیفیت و سرعت بیشتری ارائه شود.

وی افزود: ساختمان جدید بنیاد مسکن یکی از طرح‌های عمرانی شاخص استان است که جلوه‌ای تازه به بافت شهری می‌دهد و ارزش افزوده قابل‌توجهی برای منطقه ایجاد می‌کند.

کد خبر: ۳۷۲٬۱۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha