۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
خط دوم انتقال آب طالقان به تهران به عنوان سامانه پشتیبان در بحران آب عمل خواهد کرد

خط دوم انتقال آب طالقان به تهران به عنوان سامانه پشتیبان در بحران آب عمل خواهد کرد

سخنگوی صنعت آب گفت: خط دوم انتقال آب از طالقان به تهران به طور کامل وارد مدار شد. این خط به عنوان یک سامانه پشتیبان برای شرایط اضطراری طراحی شده و قرار نیست که همیشه آب منتقل کند.

به گزارش بازار، عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور، در گفت‌وگویی اظهار کرد: خط دوم انتقال آب از طالقان به تهران به طور کامل وارد مدار شد. این خط به عنوان یک سامانه پشتیبان برای شرایط اضطراری طراحی شده و قرار نیست که همیشه آب منتقل کند.

او افزود: در زمان‌هایی که با کاهش منابع آبی در تهران در سدهای پنجگانه امیرکبیر، لار، لتیان و ماملو مواجه هستیم از خط طالقان کمک می‌گیریم. در سال‌هایی که نیاز به آب نداریم، این خط به کار نخواهد افتاد و صرفاً از آن به عنوان پشتیبان استفاده خواهیم کرد.

بزرگ‌زاده تصریح کرد: در حال حاضر این خط آماده به کار است و با ظرفیت حداکثری به کمک تأمین آب تهران آمده است.

کد خبر: ۳۷۲٬۰۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha