۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱
روایت واشنگتن پست از پشت پرده گفت‌وگوی پوتین و ترامپ

روایت واشنگتن پست از پشت پرده گفت‌وگوی پوتین و ترامپ

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داد ولادیمیر پوتین در تماس اخیر خود با دونالد ترامپ خواستار آن شده است که دولت اوکراین از کنترل کامل بر منطقه دونتسک چشم پوشی کند.

به گزارش بازار، روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از دو مقام ارشد آمریکایی گزارش داد ولادیمیر پوتین در تماس اخیر خود با دونالد ترامپ خواستار آن شده است که دولت اوکراین از کنترل کامل بر منطقه دونتسک چشم‌پوشی کند.

به گفته همین منابع، تمرکز پوتین بر دونتسک نشان می‌دهد که او از خواسته‌های اصلی خود که موجب بن‌بست مذاکرات شده، عقب‌نشینی نکرده است.

واشنگتن‌پست همچنین به نقل از دو مقام ارشد دیگر نوشت پوتین در این گفت‌وگو از آمادگی برای چشم‌پوشی از بخش‌هایی از زاپروژیا و خرسون در برابر به‌دست‌آوردن دونتسک سخن گفته است.

یک مقام بلندپایه دیگر کاخ سفید به این روزنامه گفته است پیشنهاد پوتین در مقایسه با خواسته‌های او در ماه اوت گذشته، پیشرفت محسوب می‌شود.

بر اساس گزارش واشنگتن‌پست، ویتکوف نیز در جریان تماس‌ها بر اوکراینی‌ها فشار آورده تا از دونتسک صرف‌نظر کنند، زیرا این منطقه عمدتاً روس‌زبان است.

با این حال، به گفته یک دیپلمات اروپایی، بعید است کی‌یف به پیشنهاد پوتین همان‌گونه بنگرد که برخی از مقامات کاخ سفید آن را «پیشرفت» می‌دانند./فارس

کد خبر: ۳۷۱٬۳۶۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha