به گزارش بازار، محمد دهقان منشادی روز چهارشنبه افزود: از این تعداد ۲۲ مجوز جدید و سه مجوز افزایش سرمایه بوده است که در حوزه های صنعت و معدن و صنایع تبدیلی کشاورزی در حال فعالیت می باشند.
وی اظهار داشت: این شرکتها متعلق به کشورهای چین، افغانستان، عمانی و امارات، ترکیه، کانادا، انگلستان، استرالیا، هند در شهرستان های اردکان و اشکذر، تفت،بهاباد، میبد، مهریز و یزد در حال اجرا هستند.
به گفته وی پروژه های سرمایه گذاری شرکت های خارجی در قالب مشارکت با سرمایهگذاران یزدی اجرایی شده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد اضافه کرد: حضور سرمایه گذاران خارجی در استان موجب تامین منابع مالی فرایند توسعه اقتصادی، انتقال فناوری و دانش فنی، تسهیل دسترسی به بازار و توسعه صادرات، تکمیل زنجیره ارزش محصولات، ایجاد اشتغال، افزایش درآمدهای عمومی، افزایش قدرت رقابت، افزایش بهره وری اقتصاد، افزایش کیفیت و کاهش هزینه تولید را به همراه خواهد داشت.
وی یادآور شد: ۹ شرکت خارجی، امسال مجوز فعالیت سرمایهگذاری در این استان را به میزان ۱۲.۷ میلیون دلار از سازمانهای مربوطه و کمکهای اقتصادی و فنی ایران دریافت کردند.
نظر شما