به گزارش بازار، حمید رضا نامداری روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: با اصلاح و نوسازی این خطوط انتقال و شبکه های توزیع از هدر رفت بخش زیادی از آبهای استان جلوگیری شده است.
وی افزود: از مجموع عملیات مذکور ، ۲۶ هزار و ۵۸۳ متر توسعه شبکه ، ۳۱ هزار و ۱۳۳ متر در قالب اصلاح شبکه توزیع و ۱۵ هزار و ۵۰۷ متر لوله گذاری در راستای توسعه خط انتقال سطح استان ، اجرا شده است.
نامداری با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای مدیریت تنش آبی در سطح استان گفت: این اقدامات با هدف افزایش پایداری شبکه، کاهش هدررفت آب و بهبود کیفیت خدماترسانی به مشترکان در مناطق مختلف استان انجام شده و افزایش رضایتمندی مردم را در پی داشته است .
وی یادآور شد: امسال به رغم کاهش شدید بارندگی ها ، با اقدامات گسترده اجرایی ، تنش آبی در مناطق شهری و روستایی استان البرز کاهش یافته است.
نظر شما