۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
صادرات جوجه یک روزه از دوغارون به افغانستان ۱۰۰ درصد افزایش یافت

صادرات جوجه یک روزه از دوغارون به افغانستان ۱۰۰ درصد افزایش یافت

فرماندار تایباد گفت: ۷۰۰ هزار و ۷۶ هزار قطعه جوجه یک روزه بومی گوشتی در نیمه نخست امسال از طریق گذرگاه رسمی دوغارون این شهرستان به افغانستان صادر شد.

به گزارش بازار، حسین جمشیدی روز سه‌شنبه افزود: صادرات این تعداد گونه جانوری به افغانستان در قالب ۳۳ کامیون و محموله بوده که ارزش آن افزون بر ۲۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی اظهار کرد: محموله‌های صادر شده از مبدا استان‌های مازنداران، گلستان و خراسان رضوی بارگیری شده که ۷۰ درصد از طریق معبر دوغارون به سمت هرات افغانستان و بازارهای هدف آن صادر می شود.

فرماندار تایباد اضافه کرد: ۴۵۷ هزار و ۳۰۰ قطعه مرغ تخم گذار در ۶ ماهه نخست امسال از سمت مرز دوغارون به افغانستان صادر شد که نسبت به پارسال ۱۲ درصد افزایش داشته و ارزش آن افزون بر ۹۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

جمشیدی ادامه داد: هم اکنون طیور از طریق ۲ کشور ایران و پاکستان وارد افغانستان می‌شود و دوغارون نخستین دروازه ورود انواع دام و فرآورده‌های دامی به کشور همسایه افغانستان است که محموله‌های صادر شده مورد استقبال فعالان بخش پرورش دام، طیور و مصرف‌کنندگان این کشور قرار گرفته است.

وی گفت: برای تمامی محصولات صادراتی و ترانزیتی حوزه دام و فرآورده‌های آن گواهی بهداشتی صادر شده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مجوزی برای ورود و خروج محموله داده نمی‌شود.

مرز دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد. شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

کد خبر: ۳۶۸٬۹۶۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha