۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
تولید ۳۷۰ هزار تن محصولات دامی در لرستان

تولید ۳۷۰ هزار تن محصولات دامی در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تولید ۳۷۰ هزار تن محصولات دامی در این استان خبر داد.

به گزارش بازار، نامدار صیادی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان امروز ظهر، در حاشیه برگزاری مراسم روز دامپزشکی در سالن دانشگاه لرستان، اظهار کرد: صنعت دام و دامپروری شیلات در استان لرستانی یک صنعت بسیار فعالی است که خوشبختانه به جز یک مورد در همه زمینه‌ها تولیدات ما در صدر استان بیشتر از مصرف و معمولاً به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه کل تولیدات دامی استان بر اساس آمار سال ۱۴۰۲، ۳۷۰ هزار تن است، افزود: این حجم از تولید، تقریباً دو درصد تولیدات دامی و فرآورده‌های دامی کشور را به خودش اختصاص می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، سلامت محصولات مصرفی مردم استان را مورد تأکید قرار داد و گفت: محصولاتی که مردم استان ما دارند مصرف می‌کنند، محصولات سالمی هستند چرا که در همه حلقه‌های تولید و در همه حلقه‌های زنجیره ارزش و زنجیره تولید، دامپزشکان ما نظارت کاملی را بر فرآورده‌های دامی دارند.

صیادی افزود: از زمانی که جوجه یک‌روزه در واقع در دامپروری قرار می‌گیرد تا زمانی که به کشتارگاه می‌آید و در نهایت به دست مصرف‌کننده می‌رسد، در همه این حلقه‌ها دامپزشکان ما نظارت‌های فنی را برای سلامت غذایی مردم در کنارشان هستند.

وی با اشاره به آمار کلی تولیدات استان، گفت: کل تولید استان ما بر اساس آخرین آمار حدود ۳ میلیون تن است که ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن محصولات زراعی، ۳۷۰ هزار تن محصولات دامی و ۳۵۰ هزار تن مربوط به سایر محصولات است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به کاهش تولید گندم افزود: باتوجه‌به کاهش بارندگی شدید و تغییر اقلیمی که داشتیم و حتی دمای هوایی که در حد یکی دو درجه گرم‌تر شده بود، متأسفانه میزان تولید گندم ما کاهش چشمگیری نسبت به سال زراعی گذشته داشت.
صیادی گفت: تولید گندم از ۵۴۰ هزار تن متأسفانه به ۲۹۰ هزار تن کاهش پیدا کرد.وی توضیح داد: این اعداد، مربوط به خرید تضمینی دولت است و در محصولات دیمی که عمدتاً غلات و حبوبات هستند، به دلیل کاهش ۳۶ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته، کاهش تولید داشته‌ایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در پایان، اولویت اصلی این سازمان را تکمیل طرح‌های ناتمام و توسعه زنجیره‌های تولید و ارزش در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: عزم جدی برای رفع چالش‌های پیش‌روی کشاورزان از جمله مشکلات مربوط به آب و بازار فروش و حمل‌ونقل محصولات داریم‌.

کد خبر: ۳۶۸٬۸۴۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha