۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
امکان تغییر پرونده مالیات تکلیفی پزشکان

امکان تغییر پرونده مالیات تکلیفی پزشکان

سازمان امور مالیاتی کشور از امکان تغییر پرونده مالیات تکلیفی پزشکان در سامانه واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر خبر داد.

به گزارش بازار، سازمان امور مالیاتی کشور در ابلاغیه ای اعلام کرد: در ادامه فرآیند تحول دیجیتال نظام مالیاتی کشور و با هدف تکریم ارباب رجوع و تحقق بهینه درآمدهای مالیاتی، به منظور تسهیل و تسریع در تعیین پرونده مالیاتی، اطلاعات مربوط به مالیات تکلیفی پزشکان که در برخی موارد، این اطلاعات به همراه اطلاعات پرونده غیرمرتبط مودی، توسط مراکز درمانی ارسال شده و این امر باعث ایجاد خطا در محاسبه مالیات مربوطه می گردید، سازمان امور مالیاتی اطلاعات مودیان را با امکان تغییر پرونده در این سامانه، قبل از رسیدگی و تعیین مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‏های مستقیم در اختیار آنها قرار داده است.

بر این اساس، مودیان مالیاتی می توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و انتخاب گزینه سامانه واکنش اطلاعات در زیر شاخه اطلاعات صورت معاملات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر وارد این سامانه شده و نسبت به تغییر اطلاعات در قسمت مالیات تکلیفی پزشکان اقدام نمایند.

به گزارش بازار، سامانه «واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر» به‌منظور رصد و بررسی تراکنش‌های مالی و اطلاعات ارسالی دستگاه‌ها و اشخاص مشمول به سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد شده است. مطابق مواد ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، تمامی نهادها، بانک‌ها، مؤسسات مالی و بنگاه‌های اقتصادی موظف‌اند اطلاعات هویتی، معاملاتی، مالی و اعتباری اشخاص حقیقی و حقوقی را در اختیار سازمان مالیاتی قرار دهند تا امکان پایش، تطبیق و تحلیل داده‌ها برای شناسایی فرارهای مالیاتی، معاملات صوری و رفتارهای پرریسک مالی فراهم شود. سامانه واکنش به اطلاعات، ابزار هوشمند این فرآیند است که ضمن دریافت داده‌های ارسالی، مغایرت‌ها و ناهماهنگی‌های موجود میان اطلاعات اظهارشده توسط مودی و داده‌های دریافتی از سایر منابع را شناسایی کرده و برای پیگیری، رسیدگی و صدور هشدارهای خودکار به ادارات مالیاتی و مودیان به‌کار گرفته می‌شود.

کد خبر: ۳۶۸٬۷۸۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha