۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
واردات گندم از کشورهای حاشیه خزر پس از ۳ سال وقفه از سرگرفته شد

واردات گندم از کشورهای حاشیه خزر پس از ۳ سال وقفه از سرگرفته شد

دبیر کارگروه آرد و نان مازندران گفت: واردات گندم از کشورهای حاشیه دریای خزر پس از سه سال وقفه با دیپلماسی اقتصادی دولت چهاردهم و برنامه‌ریزی مسوولان استانی و ملی از سرگرفته شد.

به گزارش بازار، محمدعلی رمضانی روز دوشنبه در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران در ساری به ریاست مهدی یونسی‌رستمی استاندار مازندران گزارشی از عملکرد یک‌ساله این کارگروه ارائه کرد و از آغاز مجدد واردات گندم از کشورهای حاشیه دریای خزر پس از سه سال وقفه خبر داد.

او افزود: با پیگیری‌های مستمر استاندار محترم مازندران، نخستین محموله از مجوز واردات ۳۰ هزار تنی گندم خارجی، به وزن نزدیک به پنج هزار تن، روز گذشته -یکشنبه- وارد بندر امیرآباد شده و عملیات تخلیه و انتقال آن به سیلوهای استان به‌زودی آغاز می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران هم، بر لزوم تشویق نانوایان به ایجاد مجتمع‌های نانوایی تأکید کرد و گفت: تجمیع واحدهای نانوایی موجب کاهش هزینه‌های تولید، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ارتقای کیفیت نان خواهد شد.

محمدابراهیم تولایی افزود: به‌منظور حمایت از کارخانجات آرد استان، خرید آرد از استان گلستان در سامانه خرید آرد محدود شده است تا علاوه بر حمایت از تولید داخلی، امکان نظارت مؤثرتر فراهم شود. با آغاز واردات گندم خارجی و اختلاط آن با گندم داخلی، کیفیت گندم مصرفی و در نتیجه کیفیت آرد استان به‌طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت.

کد خبر: ۳۶۸٬۷۰۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha