۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
۸۰ درصد اتباع غیرمجاز افغانستانی خراسان رضوی به کشورشان بازگشته‌اند

۸۰ درصد اتباع غیرمجاز افغانستانی خراسان رضوی به کشورشان بازگشته‌اند

معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد اتباع غیر مجاز افغانستانی ساکن در این استان امسال از طریق گذرگاه بین‌المللی دوغارون به کشورشان بازگشته اند.

به گزارش بازار، امیرالله شمقدری روز شنبه در دیدار با فرماندار تایباد افزود: روند خروج مهاجران غیرمجاز افغان از مرز دوغارون به سمت این کشور همسایه همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ماه های خرداد، تیر و بازه زمانی جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اسراییل و آمریکا بر علیه ایران روزهای اوج بازگشت اتباع افغانستان به سمت کشورشان بود، بیان کرد: هم اینک میانگین روزانه بین ۲ تا سه هزار نفر از تبعه غیرمجاز از دوغارون راهی کشور خود می شوند.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی ادامه داد: ۹۰ درصد اتباع به صورت داوطلبانه به کشور خود بازگشته اند و ۱۰ درصد دیگر از سوی نیروی انتظامی در سطح کشور شناسایی می شوند.

شمقدری با اشاره به این که فصل جدید ساماندهی اتباع با جدیت در خراسان رضوی شروع شده است، گفت: طرح استفاده از سیستم بیومتریک در راستای ثبت ورود و خروج اتباع در دوغارون به پایان رسیده است که هفته آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی بیان کرد: با استفاده از این طرح رصد و پایش اتباع از مرز و رفت و آمد آنها در جای جای استان به صورت برخط کنترل می شود که با استفاده از آمار و تحلیل های به دست آمده نقش زیادی در ساماندهی مهاجران افغان دارد.

معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی افزود: طی تفاهمنامه ای سه جانبه با دفتر اتباع و روستایی، تجمعات تبعه غیرمجاز افغانستانی در روستاهای اطراف شهر مشهد شناسایی و گزارش خواهد شد که این طرح دستاوردهای خوبی به همراه داشته است.

شمقدری اظهار کرد: در راستای اشتغال هدفمند اتباع خراسان رضوی با بخش خصوصی گفت و گو شده است، در این بخش شرکت هایی آغاز به کار کرده اند و در راستای مشغول به کار شدن اتباع و حضور آنها در استان تصمیمات جدی و قانونمندی از سوی دستگاههای متولی اتخاذ شده است.

وی به اجرای طرح موفق انسداد دیوار مرزهای شمال شرق کشور اشاره و اضافه کرد: انسداد دیوار مرزهای مشترک ایران و افغانستان یکی از طرح های راهبردی کشور است، ورود اتباع غیرمجاز افغانستانی از مناطقی که مراحل نصب دیوار به پایان رسیده کاهش چشمگیری داشته است.

کد خبر: ۳۶۸٬۲۳۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha