۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
۹۶ درصد مطالبات گندمکاران خراسان رضوی پرداخت شد

۹۶ درصد مطالبات گندمکاران خراسان رضوی پرداخت شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: ۹۶ درصد مطالبات گندمکاران استان در خرید تضمینی گندم توسط دولت پرداخت شد.

به گزارش بازار، محمدابراهیم سهرابی روز پنجشنبه افزود: ارزش ریالی گندم مازاد بر نیاز خریداری شده از کشاورزان استان بیش از ۷۰ هزار و ۵۳۷ میلیارد ریال ثبت شده که تاکنون افزون بر ۶۷ هزار و ۷۵۶ میلیارد ریال آن به حساب گندمکاران واریز شده است.

وی با بیان اینکه به زودی تسویه حساب کامل با گندمکاران استان خواهد شد، اظهار کرد: امسال با پایان عملیات خرید تضمینی گندم، میزان ۳۴۳ هزار و ۳۷۴ تن گندم از ۱۹ هزار و ۱۳۷ کشاورز استان به صورت تضمینی خریداری شد که ۳۴ درصد در مقایسه با سال قبل کاهش دارد.

مدیرکل غله استان خراسان رضوی اضافه کرد: این میزان خرید در قالب ۴۵ هزار و ۶۷۲ محموله در طول پنج ماه برنامه خرید تضمینی در استان همزمان با کشور خریداری شده است.

سهرابی ادامه داد: بیشترین میزان خرید گندم به ترتیب در شهرستان‌های مشهد با ۵۹ هزار و ۳۹۰ تن، تربت جام با ۳۹ هزار و ۳۴۷ تن و چناران با ۳۱ هزار و ۴۹۹ تن انجام شده است.

وی درخصوص کیفیت گندم‌های خریداری شده نیز گفت: در عملیات خرید تضمینی سال‌جاری میانگین افت مفید ۱.۳۵ درصد، میانگین افت غیر مفید ۱.۲۲ درصد و میزان سن زدگی تنها یک دهم درصد بوده است.

مدیرکل غله استان خراسان رضوی با اشاره به کاهش بارندگی و نزولات آسمانی در سال‌جاری در استان افزود: استان خراسان رضوی در عملیات خرید تضمینی گندم کشور موفق به کسب رتبه هشتم شد.

سال گذشته بیش از ۵۲۹ هزار تن گندم مازاد از کشاورزان خراسان رضوی به ارزش افزون بر ۹۲ هزار میلیارد ریال خریداری شده است. امسال۱۹۰ هزار زمین کشاورزی در استان زیر کشت محصول راهبردی گندم بوده است.

کد خبر: ۳۶۷٬۹۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha