۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
تشکیل کنسرسیومی متشکل از پتروشیمی‌های ذیل وزارت کار برای مشارکت در مهارت جوانان بوشهری
استاندار بوشهر خواستار شد؛

تشکیل کنسرسیومی متشکل از پتروشیمی‌های ذیل وزارت کار برای مشارکت در مهارت جوانان بوشهری

بوشهر- استاندار بوشهر خواستار تشکیل کنسرسیومی متشکل از پتروشیمی‌های ذیل وزارت کار برای مشارکت در مهارت‌آموزی جوانان بوشهری شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، دکتر ارسلان زارع استاندار بوشهر در نشست با دکتر احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: تشکیل کنسرسیومی متشکل از پتروشیمی‌های ذیل این وزارتخانه برای مشارکت در امر مهارت‌آموزی جوانان جویای کار در استان بوشهر از طریق تجهیز و توسعه مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌های جوار صنعت در استان بوشهر بویژه در 4 شهرستان جنوبی مورد تاکید ماست.
وی ضمن تشکر از شرکت‌های پتروشیمی‌ که نسبت به انتقال حساب‌های خود به شعب استانی بانک‌ها اهتمام داشته اند افزود: انتظار می‌رود سایر شرکت‌هایی که بطور کامل نسبت به این مهم اقدام نکرده‌اند، در اسرع وقت اقدام لازم را انجام دهند.
استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بدیهی است که انتقال حساب به شعب استانی، در تامین منابع مالی بانک‌ها و اعطای تسهیلات برای سرمایه ثابت و در گردش طرح‌های اقتصادی در راستای توسعه اشتغال بومیان استان بوشهر نقش‌ مؤثری دارد.
دکتر زارع ضمن تشکر از اقدامات تامین اجتماعی برای احداث درمانگاه ها در استان بوشهر، خواستار تقویت نیروی انسانی بخش درمان تامین اجتماعی استان شد.
دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با تقدیر از تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار بوشهر، ضمن موافقت با درخواست‌های استاندار، دستورات لازم را برای پیگیری و اجرای این درخواست‌ها صادر کرد.

کد خبر: ۳۶۷٬۴۵۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha