۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران

دیدار گروه الدرز با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران

اعضای گروه الدرز و سید عباس عراقچی امروز سه‌شنبه اول مهرماه در نیویورک دیدار کردند.

به گزارش بازار، در ادامه سلسله دیدارها و رایزنی‌های وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اعضای گروه الدرز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت وگو کردند.

گروه الدرز (The Elders) یک گروه بین‌المللی از رهبران سابق، شخصیت‌های برجسته و فعالان حقوق بشر است که توسط نلسون ماندلا در سال ۲۰۰۷ تأسیس شد.

هدف اصلی این گروه، استفاده از تجربه، نفوذ و اعتبار اعضایش برای حل و فصل مناقشات بین‌المللی، ترویج صلح، حقوق بشر و توسعه پایدار در جهان است.

به گزارش بازار، وزیر امور خارجه و هیات همراه پیش از ظهر دوشنبه ۳۱ شهریور به منظور شرکت در هشتادمین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شدند. وزیر امور خارجه در این سفر ضمن مشارکت در جلسات و مباحث دستور کار مجمع عمومی سازمان ملل و تبیین مواضع و دیدگاه‌های کشورمان، دیدارها و نشست‌های جداگانه‌ای نیز با همتایان خود از سایر کشورها و اصحاب رسانه خواهد داشت.

هشتادمین مجمع عمومی سازمان مللل متحد سه‌شنبه اول مهرماه (۲۳ سپتامبر) آغاز و دوشنبه ۷ مهر (۲۹ سپتامبر) به پایان خواهد رسید. «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران هم به منظور حضور و سخنرانی در این مجمع عازم نیویورک شده‌ است.

کد خبر: ۳۶۶٬۲۱۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha