۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
تامین 2 میلیارد یورو برای حمایت از شش پلنت مهم در عسلویه
معاون اقتصادی استاندار بوشهر تاکید کرد؛

تامین 2 میلیارد یورو برای حمایت از شش پلنت مهم در عسلویه

بوشهر- معاون اقتصادی استاندار بوشهر گفت: برای حمایت از شش پلنت مهم در عسلویه، مذاکراتی برای تأمین حدود دو میلیارد یورو از محل صندوق توسعه ملی با عاملیت غالب بانک ملت انجام شده است.

به گزارش خبرنگار بازار، رسول رستمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر روز سه شنبه در سی‌وهفتمین جلسه کمیته اجرایی شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس اظهار داشت: صنعت پتروشیمی استان بوشهر ظرفیتی ملی است و نگاه ما در استان بر پیوند خلق ثروت و ارتقای رفاه عمومی است. در همین چارچوب، برگزاری رویداد ملی زنجیره ارزش پتروشیمی در آذرماه با هدف تأمین مالی پروژه‌های بزرگ و تکمیل زنجیره ارزش در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: این رویداد حداقل یک میلیارد یورو تأمین مالی برای پروژه‌های موجود و توسعه‌ای را هدف‌گذاری کرده است. برگزاری این رویداد با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ، شرکت ها و هلدینگ های شرکت های پتروشیمی مستقر در استان و اتاق بازرگانی ، صنعت، معدن و کشاورزی بوشهر انجام می‌شود و میزبان بانک‌ها، صندوق توسعه ملی، ایرانیان مقیم کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد بود.

رستمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین مالی گفت: برای حمایت از شش پلنت مهم در عسلویه، مذاکراتی برای تأمین حدود دو میلیارد یورو از محل صندوق توسعه ملی با عاملیت غالب بانک ملت انجام شده و بخشی از مصوبات اولیه اخذ شده است. همچنین تاکنون بیش از ۵۸ همت منابع بانکی برای پشتیبانی از پروژه‌ها بسیج و طی پنج تا شش ماه گذشته حدود ۴۰ همت نیز به استان بازگشته است.

وی تأکید کرد: خروجی‌های این رویداد صرفاً در سطح شعار باقی نخواهد ماند بلکه به‌صورت کمی و قابل سنجش تعریف شده است. توافق‌های تأمین مالی، قراردادهای مشارکت و نهایی‌سازی بسته‌های سرمایه‌گذاری از جمله دستاوردهای مشخص رویداد خواهد بود. همچنین نقشه راه رسانه‌ای برای برندینگ زنجیره ارزش عسلویه و بوشهر در کنار این برنامه دنبال می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر در ادامه به پروژه‌های اولویت‌دار اشاره کرد و گفت: توسعه پلیمری کنگان با تأمین مالی ۶۵۰ میلیون دلار، پارک کودی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس با نیاز مالی حدود ۴۰۰ میلیون دلار، پارک سیلیکا ژل در دشتستان، پارک صنایع بسته‌بندی با برآورد ۸۰ میلیون دلار، پارک کامپوزیت با برآورد ۱۱۵ میلیون دلار و خوشه متانولی بندر دیر با زمین و یوتیلیتی تأمین‌شده بخشی از سبد پروژه‌هایی هستند که در دستور کار رویداد قرار گرفته‌اند.

او اضافه کرد: این سبد پروژه‌ها به‌عنوان پایه برندینگ زنجیره ارزش عسلویه و بوشهر طراحی شده است و می‌تواند با کاهش خام‌فروشی، افزایش ارزش افزوده و توسعه اشتغال پایدار در استان، جایگاه بوشهر را به‌عنوان مرکز پیشروی توسعه پتروشیمی در کشور تثبیت کند.

رستمی با بیان اینکه برگزاری این رویداد همزمان پاسخ به یک مطالبه ملی و تحقق یک اولویت استانی است، خاطرنشان کرد: استان بوشهر با ظرفیت‌های متراکم در صنعت پتروشیمی، نیازمند هم‌افزایی منابع داخلی، جذب سرمایه‌های خارجی و استفاده از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج است. در این مسیر، دولت چهاردهم با تمرکز بر خلق ثروت و ارتقای رفاه، صنعت پتروشیمی را به موتور پیشران توسعه اقتصادی استان و کشور تبدیل خواهد کرد.

کد خبر: ۳۶۶٬۱۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha