۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
آرتور هیز: قیمت بیت‌ کوین تا پایان سال با موج نقدینگی به ۲۵۰ هزار دلار می‌رسد

آرتور هیز: قیمت بیت‌ کوین تا پایان سال با موج نقدینگی به ۲۵۰ هزار دلار می‌رسد

آرتور هیز (Arthur Hayes)، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری میل‌استروم (Maelstrom)، پیش‌بینی کرده است که قیمت بیت‌ کوین تا پایان سال جاری میلادی می‌تواند به ۲۵۰ هزار دلار برسد.

به گزارش بازار، این پیش‌بینی که در حاشیه کنفرانس بلاک‌ چین «KBW۲۰۲۵» در سئول مطرح شد، بر اساس انتظار برای تزریق نقدینگی جدید از سوی ایالات متحده است.

هیز اظهار داشت که روند جالب توجهی احتمالاً بین پایان فصل سوم و آغاز فصل چهارم سال جاری در بازار ظاهر خواهد شد که می‌تواند بیت‌ کوین را به این سطح قیمتی برساند. خوش‌بینی او ریشه در انتظار برای اجرای سیاست‌های انبساطی خزانهداری آمریکا و تداوم کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو دارد.

محوریت نقدینگی در پیش‌بینی‌ها

آرتور هیز در مصاحبه خود گفت: ترامپ در حال تلاش برای حذف نیروهای مخالف خود از فدرال رزرو و جایگزینی آن‌ها با افرادی است که با سیاست‌هایش موافق هستند.

به باور هیز، این تغییرات در نهایت به چاپ پول بیشتر و تداوم سیاست‌های انبساطی اقتصادی منجر خواهد شد. او در مورد نظریه چرخه چهارساله بیت‌کوین بی‌طرف بود و تاکید کرد که عامل اصلی مورد توجه شخص او، نقدینگی جهانی است.

کد خبر: ۳۶۶٬۱۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha